StanoBare Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 precitaj si pozorne ich web...nikde o vyrobe nepisu, len, ze ponukaju... a uz 10rocnu historiu "vyroby" vmackli do dvoch viet....servis je predsa bezna vec a robi to doveryhodnejsim dojmom. Ak by si chcel, mozes mat na ciferniku aj Z.U.M...vidis, moznosti su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Pixelator napsal: VP osobne? zacina ma to tu naozaj bavit Skoro to tak vypadá ... Negativní reklama, také reklama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 vladaVP napsal: Zde je odkaz na oficiální stránky VP hodinek, VP = Vladimír Pachta www.vphodinky.cz Dobry den, planujete pripadne i vlastni vyrobu v Cesku a rozsireni kolekce o mechanicke hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOZ Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Zum napsal: Každý má koníčka v něčem jiném ... pokud by jste třeba potřebovali vrážet peníze do plazů a chameleonů tak bych vám rád poradil....:-)) Tak to mi silně, ale velmi silně, připomíná Luštělu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Co vám vadí na tom, že někdo dováží pod svým brandem hodinky z číny? Resp. proč vám to u VP vadí a u festiny ne? Pokud mam budget 2k, nechci nad výběrem moc přemýšlet a chci korektní servis, tak proč nedat vydělat tuzemci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOZ Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 bandicoot napsal: Co vám vadí na tom, že někdo dováží pod svým brandem hodinky z číny? Resp. proč vám to u VP vadí a u festiny ne? Pokud mam budget 2k, nechci nad výběrem moc přemýšlet a chci korektní servis, tak proč nedat vydělat tuzemci? Já ti řeknu, co mi vadí. Tento trapný pokus oblbovat lidi: Zum napsal: Jeden obchodník mi pak doporučil hodinky od českého výrobce Václava Pachtu VP. Zum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 (upraveno) SOZ napsal: Já ti řeknu, co mi vadí. Tento trapný pokus oblbovat lidi: Mezi tímto postem a vstupem VP je víc jak 2 roky - to asi nebude sehraný entrée, který by VP režíroval. Spíš než oblbování je to klasický nepochopení tehdejšího prodejce. VP, JVD, MPM jsou vnímaný jako český firmy bez hlubšího chápání, kde je výroba. Upraveno 20. dubna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 mechano napsal: Jestli on to není pravý pokračovatel výroby hodinek Prim? Sídlí přece v NMnM. Tak o něm jsem nikdy neslyšel a to jsem Novoměšťák 25 let :-) Ani jeho hodinky jsem nikdy neviděl. Nejspíš to bude nějaký skromný výrobce, který své hodinky nikde neukazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOZ Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 bandicoot napsal: Mezi tímto postem a vstupem VP je víc jak 2 roky - to asi nebude sehraný entrée, který by VP režíroval. Spíš než oblbování je to klasický nepochopení tehdejšího prodejce. VP, JVD, MPM jsou vnímaný jako český firmy bez hlubšího chápání, kde je výroba. A tak to jsem si nevšiml. Pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 http://vphodinky.webnode.cz/modelove-rady-vp/panske-hodinky/a257-12x-xxx/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Doufám, že nevadí obnova staršího tématu... Hodinky VP (model 210) mám přes 8let. Manželka (tehdy ještě přítelka) mi je kupovala u hodináře u nás na malo-městě, kde jsme kupovali celá rodina prakticky všechny hodinky. Byla to tenkrát taková "alternativa" k běžným hodinkám typu Bentime, Swatch, apod. Za dobu nošení si nemohu na nic ztěžovat - samozřejmě poplatno ceně a cílové skupině nenáročných zákazníků.Baterie měněna 1x, jinak šlapou spolehlivě a naprosto bez zásahů nebo oprav. Dovolil jsem si pár fotek pro lepší ilustraci.Hodinky fotím poprvé, takže žádná sláva to není... polepším se (když tak na to koukám, měl bych je nechat vyčistit...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Mám od něho chrono se strojkem Myota.Velká spokojenost.A protože jsem nenašel o něm žádný vlákno,rád bych se zeptal ostatních,jaké mají s těmito hodinkami zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 A co tyhle?http://www.vphodinky.cz/modelove-rady-vp/panske-hodinky/a257-12x-xxx/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tyhle maxipsovy náhodný posty postrádající jakoukoli logickou návaznostu na téma vlákna mě vždycky donutěj se zamejšlet nad tím, zda to přece jenom není nějakej sofistikovanej spambot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 V 9. 3. 2016 v 13:56, USER47 napsal: Tyhle maxipsovy náhodný posty postrádající jakoukoli logickou návaznostu na téma vlákna mě vždycky donutěj se zamejšlet nad tím, zda to přece jenom není nějakej sofistikovanej spambot. Hele ty ho znáš ? Okud je a proč nám sem ty nesmyslné odkazy neustále vkládá ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Mnohdy to tady ale obohatí odkazy,na které bych nikdy nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Leon, díky. Long má hloupé příspěvky, toho si nevšímej. Má časté vyměšování ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Maxipse, přečti si první příspěvek v tomhle vlákně, potom příspěvek svůj, a zeptej se sám sebe, jakej smysl tvá odpověď v kontextu vlákna dává. Protože já žádnej nevidím, ať se snažím, jak se snažím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Já jsem reagoval na dotaz tím, že jsem přidal mé pozastavení se nad touto značkou. 100% o hodinkách. Ty? K čemu se ty vyjadřuješ? K hodinkám, či k mému příspěvku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 V 12. 2. 2016 v 17:47, Daftra napsal: rád bych se zeptal ostatních,jaké mají s těmito hodinkami zkušenosti. V 9. 3. 2016 v 13:47, maxipesfik napsal: A co tyhle?http://www.vphodinky.cz/modelove-rady-vp/panske-hodinky/a257-12x-xxx/ Neděláš v politice? Tam to obvykle funguje. Otázka - "Jaký je meziroční vývoj HDP?", odpověď - "Zkratka HDP znamená hrubý domácí produkt." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se