Dokusan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Je to debil.To jsi tu diskusi obohatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Prosím, choď pred zrkadlo a prečítaj svoju vetu bez časti s vulgaritami nahlas. Veľakrát. A s humorom.Rady si dávej někomu v Bratislavě a ne mně, až je budu od tebe chtít, tak se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Pleteš dohromady jablka a hrušky a Tvá argumentace je ve stylu Ujfalušiho: "Nic jsem neplatil, a ta částka taky nesouhlasí!" Reagoval jsem pouze konkrétním příkladem na Tvou větu "proč by mělo hrozit, že dostanu plagiát?" Aha, takže podle toho, že onen moderátor jednou nechtíc prodal fake se bude všude psát, že u něho hrozí, že dostanu plagiát? Zajímavá úvaha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Rady si dávej někomu v Bratislavě a ne mně, až je budu od tebe chtít, tak se ozvu Inak dík za tip na film, už som dlho nevidel nejakú komédiu s Luďkom Sobotom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Inak dík za tip na film, už som dlho nevidel nejakú komédiu s Luďkom Sobotom.Chudák Luděk. Ako ho poznám, tak je to veľmi inteligentný človek a fakt sa nedá s týmto individuom zrovnávať... Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) JanNovakJan: to ze nekdo zije v Bratislave, tak to znamena, ze je neco mene?Mozna lepsi zit v Blave, nez v Bucovicich Tohle neni fair a take tak podle toho pisu!Bez si dat panaka a hod se do klidu Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Chudák Luděk. Ako ho poznám, tak je to veľmi inteligentný človek a fakt sa nedá s týmto individuom zrovnávať... Veď ja proti nemu nič nemám. Mal som na mysli film z roku 1994. A už končím, sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 JanNovakJan: to ze nekdo zije v Bratislave, tak to znamena, ze je neco mene?Mozna lepsi zit v Blave, nez v Bucovicich Tohle neni fair a take tak podle toho pisu!Bez si dat panaka a hod se do klidu Psal jsem něco takového? Nepsal, takže už radši nepij, když máš po alkoholu halucinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 To jsi tu diskusi obohatilTo jsem ani neměl ambici. Akorát jsem si po sto letech tady snad poprvý ulevil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 https://www.csfd.cz/film/7045-jeste-vetsi-blbec-nez-jsme-doufali/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) JanNovakJan: psal ale v obalu. Nezlob se, ale ja myslel, ze jsi pragmatik a praktik, cili tak-tik, ty jsi nekdy tik-tak.Kdyz poskocis, slysis jak to chrasti? tik-tak, tak.... Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Já už pochopil. Laskavě se postavte. Někdo mi sedí na vedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) To jsi tu diskusi obohatil Nezlob se na mě, ale tato diskuze ztratila pojel už nedke na druhe straně, od teto doby je to jenom boj dvou názorů. Bohužel tyto poznatky nejsou nijak podložene a je to jen takové bezvýznamné blabolení. Myslím, že admin už do toho měl skočit a nenechat to dojít tak daleko, že tu jsou 3 strany o ničem. Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Moje poznatky jsou podložené reálnou prací a znalostí prostředí, ve kterém se pohybuji. Za to, že to druhá strana nechce pochopit, opravdu nemůžu...A ano, neměl jsem se vůbec zapojovat. Měl bych klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 JanNovakJan: psal ale v obalu. Nezlob se, ale ja myslel, ze jsi pragmatik a praktik, cili tak-tik, ty jsi nekdy tik-tak.To je pouze tvůj pocit a ve skutečnosti to tak není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Moje poznatky jsou podložené reálnou prací a znalostí prostředí, ve kterém se pohybuji. Za to, že to druhá strana nechce pochopit, opravdu nemůžu...A ano, neměl jsem se vůbec zapojovat. Měl bych klid.Tak to holt v životě bývá, že má druhá strana jiný názor a zrovna ten tvůj neakceptuje. Zřejmě ti okolí vždycky všechno odkývá a nejsi zvyklý, když je tomu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Tak to holt v životě bývá, že má druhá strana jiný názor a zrovna ten tvůj neakceptuje. Zřejmě ti okolí vždycky všechno odkývá a nejsi zvyklý, když je tomu jinak A to je to, co tu celou dobu řešíme Já ti říkám, že 1+1 jsou 2, ale ty máš názor, že to jsou 3.Ale máš pravdu, názor může mít opravdu každý. Jen by ho někteří nemuseli mermomocí ventilovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 A to je to, co tu celou dobu řešíme Já ti říkám, že 1+1 jsou 2, ale ty máš názor, že to jsou 3.Spíš mám pocit, že na argument 1+1=2 zní jeho odpověď "bílá, možná šedá"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 A to je to, co tu celou dobu řešíme Já ti říkám, že 1+1 jsou 2, ale ty máš názor, že to jsou 3.Ale máš pravdu, názor může mít opravdu každý. Jen by ho někteří nemuseli mermomocí ventilovat.Ne - já ti říkám, že 1+1 jsou 2, ale ty máš názor, že to jsou 3. A tak můžeme pokračovat donekonečna neboli každý má svoji pravdu a žádná skutečná neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se