B.F.G. Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 (upraveno) New Milis napsal: Sakra, to na tom čudlu nemůže bejt aspoň červená šipka jak prase??? Nebyl bych tady za blbce. :D A já taky, myslel sem, že si jenom děláš prdel s tou vteřinovkou. Z čínských tourbillonů je ten kamilův podle mě nejhezčí. Upraveno 1. března 2008 uživatelem B.F.G.
Kalifx Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Kamil napsal: Jseš si jistý? No, jsem si jistej tím, co mně říkal prodavač v krámě. A to je, že tourbillon je pro Poljot International vyráběnej ve Švýcarsku. Takže snad nekecal. Zatím mě nelakoval ... na druhou stranu na foru watchuseek se zmiňujou v souvislosti s jiným modelem, že "Its a real Tourbillon alright, but made in china, not in russia". Cena je to opravdu nízká, ale není možný, že stejně jako jsou to schopni vyrobit tourbillon číňani, tak existuje i ve Švýcarsku nějaká firma, která jej vyrobí levněji?
railmaster Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Kalifx napsal: No, jsem si jistej tím, co mně říkal prodavač v krámě. A to je, že tourbillon je pro Poljot International vyráběnej ve Švýcarsku. Takže snad nekecal. Zatím mě nelakoval ... na druhou stranu na foru watchuseek se zmiňujou v souvislosti s jiným modelem, že "Its a real Tourbillon alright, but made in china, not in russia". Cena je to opravdu nízká, ale není možný, že stejně jako jsou to schopni vyrobit tourbillon číňani, tak existuje i ve Švýcarsku nějaká firma, která jej vyrobí levněji? O ruských Tourbillonoch za cca 80 tis. viem, ale že by ich robili vo Švajčiarsku sa ani mne nechce veriť, to by išli hodne pod obvyklú cenu.
Kalifx Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 railmaster napsal: O ruských Tourbillonoch za cca 80 tis. viem, ale že by ich robili vo Švajčiarsku sa ani mne nechce veriť, to by išli hodne pod obvyklú cenu. Právě že se nemůžu dopátrat nějaký definitivní informace. Já samozřejmě nevylučuju možnost, že se prodavač plete. Ať už z jakéhokoli důvodu. Ale zatím si nejsem jistej.
hciq Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Kalifx napsal: Právě že se nemůžu dopátrat nějaký definitivní informace. Já samozřejmě nevylučuju možnost, že se prodavač plete. Ať už z jakéhokoli důvodu. Ale zatím si nejsem jistej. prodavač se plete na 100 % a to asi úmyslně
gandalf Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Dneska mi pošta doručila hodinky, která tady představil Kamil. Ono to fakt funguje
pindero Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Opravdu jsou nádherné, gratuluji Kamile a Honzo
CzechJoker Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Kalifx napsal: Cena je to opravdu nízká, ale není možný, že stejně jako jsou to schopni vyrobit tourbillon číňani, tak existuje i ve Švýcarsku nějaká firma, která jej vyrobí levněji? Když se zruší daně, DPH, odbory, úmluva o právech dítěte, minimální mzda, zdravotní pojištění, sociální pojištění a tři pr*ele spotřebních a ekologických daní, pak to klidně zvládnou i Švýcaři
mischa Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Ty druhý turba mám já... A ohlůedně těch ruskejch: ETA vyrábí turbokalibr. který dodává několika málo firmám, ale tak levně to nikomu nedají V tom poljotu je stejný turbo, jako má Kamil i já, tedy čína, jak vyšitá. A přece se točí.....
gandalf Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 (upraveno) Zatím hodinky dělají tak +2 vteřiny. Krásně hlasitě tikají a na ten tourbillon je úžasný pohled. Upraveno 5. března 2008 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Tak hodinky udělaly za 7 dní + 30 vteřin. Pochopitelně bez seřizování.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Mně chodí cca +7 vteřin denně, samozřejmě pravidelně. Dal jsem na ně černý matový aligátor Hadley Roma od "here", docela jim sluší, řekl bych.
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Jakubisko napsal: Kamile jestli jsou Tvoje, vezmi je prosim na sraz... chci zase cumet na hodinky 10minut v kuse :-))))
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Kamil napsal: Mně chodí cca +7 vteřin denně, samozřejmě pravidelně. Dal jsem na ně černý matový aligátor Hadley Roma od "here", docela jim sluší, řekl bych. Nevita zda se da denni odchylka sestelovat???
Návštěvník Kamil Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 mischa napsal: Ty druhý turba mám já... Jak je máš dlouho a odchylka rovnoměrná? A nosíš je pravidelně?
Turok Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Tourbillon je naprosto úžasná záležitost, zvláště u hodinek Zenith
dagou Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Turok napsal: Tourbillon je naprosto úžasná záležitost, zvláště u hodinek Zenith A kolikery Zenithy jsi viděl v tomhle vlákně?
maxs Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 dagou napsal: A kolikery Zenithy jsi viděl v tomhle vlákně? Je lepšie na toho človíčka nereagovať. Mám pocit, že tu uverejní 50 príspevkov na úrovni trojročného decka.
B.F.G. Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Kamile, možná jsem to přehlédl, mají antireflex?
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 B.F.G. napsal: Kamile, možná jsem to přehlédl, mají antireflex? Mají. Je to vidět i na některých fotkách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se