spiderer Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tohle jsou ?Rolexky?, ktery nikdy nemely spatrit svetlo sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 model Day Date bez ukazovatela dna a datumu.. seems legit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) přitom maji takový krásně vybroušený diamant na sklíčku (jakoby) :-)a nechtěl by je nekdo do hodinářství jako brutus fake na zasmání? samo že zadara... jen za poštovné :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Upraveno 23. února 2018 uživatelem benik.db Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Mozna je to prototyp letosniho basileje, nekomu upad nahodne /jak onehdy ten iphone/ ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jeste se jich nezbavuj. To uz tady bylo borcu, co rikali fejk a pak se ukazalo, ze jsou v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Takovy rolex prototyp pro chudé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Jeste se jich nezbavuj. To uz tady bylo borcu, co rikali fejk a pak se ukazalo, ze jsou v pohode.už jsem se smířil s tim, že to jsou fake a toto?? na těch fotkách to vypadá celkem zle, ale to sklo mi přišlo na první pohled velmi zajímavé... jinak klasika... přinesl je ke mně do krámu(ne s hodinkama) :-)asi 80lety pan že měl dřív zastaavarnu v Praze a že mu dost věcí zbylo... takže jsem pár věcí koupil :-) (pistol lov21, hodinky, autíčka, vzduchovku atd... :-):-):-)vypadal utrápeně a smutně a asi mě dostal... já jsem takovej empatickej vůl... jinak vše ostatní od něj chodí a bylo to vetšinou i s origo papirama a krabičkama... takže jsem mu celkem věřil... ALE... :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Upraveno 23. února 2018 uživatelem benik.db Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 nechci nějak zasirat vlákno ale koupil jsem celkem 3ks a chci se zeptat jestli je mohu hodit sem a nepsat do ostatnich značek, pač to jsou TH a Longines... muzu sem? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 ukaž to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 takže :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Ty jsou pravý. Dámský Longines 99535 a Tag Heuer WD1221, na ty patří jiný tah. Nejsou to moc pěkný hodinky, ale jsou pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Financi, to jsi docela odvážnej..... Ve slově Waterresistant ta 2 nestejně provedená R ve mne probouzejí ta nejhorší tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 kluci v pohode... jsem rad ze mi nekdo odepise vůbec... ale lepší foto, lepší rr :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 za me bych se bal i tech Longinu - ted zadek je celkem lajdacky, normalne by to melo byt aspon vygravirovane...to uz mi ty Tagy pripadaji verohodnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Nejlevnější a nejhnusnější quartzky, byla to hodinková doba temna. U Tagů jsem si jistý, u Longines o něco míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 dekuji moc za postrehy... nevite jestli je nekdo z okoli České Lípy, kdo by se na ty hodinky mrknul... stejně je budu chtit asi prodat, tak abych neprodaval fake... ke zdejsim hodinarum se mi nechce... moc diky. D. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) . Upraveno 24. února 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Take Longines som mal, boli fejkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Ahojte muže mi někdo poradit mam taky jedny .. mam k nim krabičku, ale ne papir. zda je to original popr podle ceho to poznam? fotky nic moc. foceno mobilem Upraveno 16. března 2018 uživatelem Con Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Pohledas na googlu a porovnas, tenhle model ma origo posunute subciferniku na 3 a 9 nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se