Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chci si pořídit tyto hodinky,ale když jem viděl některé fotky na internetu,zdálo se mi že, datum není přímo ve středu výřezu.

Je to jen můj blbý pocit?

Budou to mé první mechaniky, tak chci aby byly perfektní.

Upraveno uživatelem siska
Odesláno

Ano je to tak, ne všechny Suma mají datum přesně uprostřed výřezu. Tímto neduhem trpí například i Samuraie. Není to nic co by se nedalo napravit úpravou pozice datového věnce, ale je fakt, že to majitele hodinek může zamrzet. Osobně jsem tím byl také nemyle překvapen, od Seika bych to nečekal.

Odesláno

Včera večer jsem napsal Higuchimu, a objednal jsi černý "suma". Až dorazí, dám vědět jak to s tím datem mám já,a udělám pár fotek. Už se na ně moc těším.

Odesláno
Ano je to tak, ne všechny Suma mají datum přesně uprostřed výřezu. Tímto neduhem trpí například i Samuraie. Není to nic co by se nedalo napravit úpravou pozice datového věnce, ale je fakt, že to majitele hodinek může zamrzet. Osobně jsem tím byl také nemyle překvapen, od Seika bych to nečekal.

To opravdu lze ? Myslel jsem, ze je to problem spatne natisteneho datoveho vence :helpsmilie:

• po 2 týdnech...
Odesláno
S tím datumem máš pravdu, ale není to nic, co by "perfektnost" hodinek marušovalo. Za cca 12.000,- dostaneš svý.

Presne tak.

• po měsících...
Odesláno

Nazdar. tieto suma (blue) sa mi fakt zapacili a velmi vazne rozmyslam nad nakupom. kvoly pohybom kurzu dolara sa trochu predrazli na cca 13000 czk. myslite si ze ma zmysel ich za tuto cenu kupovat?? alebo sa mam radsej poobzerat po inych?? dik

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Nazdar. tieto suma (blue) sa mi fakt zapacili a velmi vazne rozmyslam nad nakupom. kvoly pohybom kurzu dolara sa trochu predrazli na cca 13000 czk. myslite si ze ma zmysel ich za tuto cenu kupovat?? alebo sa mam radsej poobzerat po inych?? dik

tak je kup tady

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black

EDIT: třeba Kuba sežene i modré

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
tak je kup tady

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black

EDIT: třeba Kuba sežene i modré

praveze TAM som sa pytal... ide mi o to ci su tie hodinky "hodne" tej sumy. pri 11 000 by som ani chvilu nevahal. citam som rozne recenzie ze hodinky ponukaju na danu cenu vynikajucu uzitkovu hodnotu. ale pri 13- 13500 je to uz otazne. Vemi sa mi pacia ale nerad by som zasa za ne dal viac aku maju hodnotu... dufam ze my rozumiete co sa pytam

Odesláno
praveze TAM som sa pytal... ide mi o to ci su tie hodinky "hodne" tej sumy. pri 11 000 by som ani chvilu nevahal. citam som rozne recenzie ze hodinky ponukaju na danu cenu vynikajucu uzitkovu hodnotu. ale pri 13- 13500 je to uz otazne. Vemi sa mi pacia ale nerad by som zasa za ne dal viac aku maju hodnotu... dufam ze my rozumiete co sa pytam

I kdyby stály o třetinu až polovinu více, tak by to byla velmi dobrá koupě.

Odesláno

Prosim, nevie niekto kde by sa dali tieto hodinky zohnat? Nejaky spolahlivy zdroj. Ak mate niekto skusenost tak sa prosim podelte. Dik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...