siska Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) Chci si pořídit tyto hodinky,ale když jem viděl některé fotky na internetu,zdálo se mi že, datum není přímo ve středu výřezu. Je to jen můj blbý pocit? Budou to mé první mechaniky, tak chci aby byly perfektní. Upraveno 2. března 2008 uživatelem siska
PhoeniX Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 S tím datumem máš pravdu, ale není to nic, co by "perfektnost" hodinek marušovalo. Za cca 12.000,- dostaneš svý.
MarvinX Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Ano je to tak, ne všechny Suma mají datum přesně uprostřed výřezu. Tímto neduhem trpí například i Samuraie. Není to nic co by se nedalo napravit úpravou pozice datového věnce, ale je fakt, že to majitele hodinek může zamrzet. Osobně jsem tím byl také nemyle překvapen, od Seika bych to nečekal.
Chronoland Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Popravde, dost ma prekvapilo, ze s tym mate take skusenosti. Ja mam na mojich Sumo datum v poriadku...
siska Odesláno 3. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Včera večer jsem napsal Higuchimu, a objednal jsi černý "suma". Až dorazí, dám vědět jak to s tím datem mám já,a udělám pár fotek. Už se na ně moc těším.
safi Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Popravde, dost ma prekvapilo, ze s tym mate take skusenosti. Ja mam na mojich Sumo datum v poriadku... Měl jsem Suma i Samuraie a datum bylo ok.
Radimk Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 2x samurai a teď i sumo a datum OK. Já měl tyto problémy spíš u Ruských strojů. A ještě si rýpnu Nemile marvine nemile...
Baker Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Ano je to tak, ne všechny Suma mají datum přesně uprostřed výřezu. Tímto neduhem trpí například i Samuraie. Není to nic co by se nedalo napravit úpravou pozice datového věnce, ale je fakt, že to majitele hodinek může zamrzet. Osobně jsem tím byl také nemyle překvapen, od Seika bych to nečekal. To opravdu lze ? Myslel jsem, ze je to problem spatne natisteneho datoveho vence
MarvinX Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 RadimK: Hele ho šotka :-) Baker: Pokud se nemýlím tak lze datumový věnec posunout. Asi by to chtělo vyjádření hodináře.
Cubert Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Já mám na Samuraích datum trošku mimo výřez. Není to taková hrůza, člověk si zvykne.
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 S tím datumem máš pravdu, ale není to nic, co by "perfektnost" hodinek marušovalo. Za cca 12.000,- dostaneš svý. Presne tak.
neon Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Nazdar. tieto suma (blue) sa mi fakt zapacili a velmi vazne rozmyslam nad nakupom. kvoly pohybom kurzu dolara sa trochu predrazli na cca 13000 czk. myslite si ze ma zmysel ich za tuto cenu kupovat?? alebo sa mam radsej poobzerat po inych?? dik
Návštěvník milosklikar Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 (upraveno) Nazdar. tieto suma (blue) sa mi fakt zapacili a velmi vazne rozmyslam nad nakupom. kvoly pohybom kurzu dolara sa trochu predrazli na cca 13000 czk. myslite si ze ma zmysel ich za tuto cenu kupovat?? alebo sa mam radsej poobzerat po inych?? dik tak je kup tady http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black EDIT: třeba Kuba sežene i modré Upraveno 18. ledna 2009 uživatelem milosklikar
neon Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 tak je kup tady http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black EDIT: třeba Kuba sežene i modré praveze TAM som sa pytal... ide mi o to ci su tie hodinky "hodne" tej sumy. pri 11 000 by som ani chvilu nevahal. citam som rozne recenzie ze hodinky ponukaju na danu cenu vynikajucu uzitkovu hodnotu. ale pri 13- 13500 je to uz otazne. Vemi sa mi pacia ale nerad by som zasa za ne dal viac aku maju hodnotu... dufam ze my rozumiete co sa pytam
safi Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 praveze TAM som sa pytal... ide mi o to ci su tie hodinky "hodne" tej sumy. pri 11 000 by som ani chvilu nevahal. citam som rozne recenzie ze hodinky ponukaju na danu cenu vynikajucu uzitkovu hodnotu. ale pri 13- 13500 je to uz otazne. Vemi sa mi pacia ale nerad by som zasa za ne dal viac aku maju hodnotu... dufam ze my rozumiete co sa pytam I kdyby stály o třetinu až polovinu více, tak by to byla velmi dobrá koupě.
kubson Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 tak je kup tady http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black EDIT: třeba Kuba sežene i modré za tu cenu teď bohužel momentálně nejsem schopen sehnat..
neon Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Prosim, nevie niekto kde by sa dali tieto hodinky zohnat? Nejaky spolahlivy zdroj. Ak mate niekto skusenost tak sa prosim podelte. Dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se