Mirek Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Omlouvám se za ty otočený fotky, ale nevím proč se otočily, já to vidím na monitoru normálně... V 6. 1. 2018 v 21:30, tmoris napsal: Mozna jo. Pokud bys navrhnul brasnu pres rameno, tak po ty bych skocil okamzite! Messenger přes rameno zrovna vyvíjíme, bude ale dost velkej...z toho canvasu by šlo udělat něco na styl Belstaffu...
sejkoram Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Super. O takovej bagl bych měl též zájem.
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 V 7. 1. 2018 v 8:25, Mirek napsal: Gut, tak zájem by byl...hranatej na motorku, to by se mohl líbit ten střední...dávám rychlocvak jednoho 25l kousku cca z prostředka vývojové fáze, ať máte představu, o čem se bavíme...zkusím ještě najít nějaký fotky toho 20l.Tady se mě líbí ta barevná kombinace! To je super... Ta chlapácká přezka (je kovová?) i ten vzor dámských přirození na kapse!
Mirek Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Přezka je hliník, ale žádný bláto, je certifikovaná na 9kN zátěže.
bandicoot Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 20l bágl je neuvěřitelně přesně ono. Ha. Juchú. Desítka, co nosim, je na mě prej směšně malá.
Mirek Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Není problém udělat obě velikosti, nebo třeba všechny tři. Odpoledne sem dám náhled na ten 36l. A jak to vidíte materiálově a s barvama? Bude zájem o ten canvas z bundy, nebo spíš Cordura?
nividic Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 já preferuju corduru (ale bundu neplánuju), ten spodek je z čeho? btw. 9kN...není to málo?
Mirek Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Mělo by to udržet paragána v plné polní a asi tam mají pro zichr trochu rezervu ;-) A spodek je tarpaulin=>autoplachta Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Mirek
Lubomír Pánek Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Mně by přesně tyhle barvy šly k Triumfoj a mám zájem o velikost 20l. Materiál je mně asi jedno.
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 V 8. 1. 2018 v 9:04, Lubomír Pánek napsal: Mně by přesně tyhle barvy šly k Triumfoj a mám zájem o velikost 20l. Materiál je mně asi jedno.Sakra já se z toho Lubomíra Pánka zblázním, von se mně furt přihlašuje jako já!
969 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 bylo by možný do 20l nebo 25l verze zakomponovat kapsu na 15" notebook?
Mirek Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Sem si říkal, že by tu bylo tolik příznivců Triumfu Zkusíme to teda dát dokupy nějak seznamově...piště velikost a barvu, o kterou máte zájem, varianty jsou následující:20l - celočerná, navy-černý dno, oliva-černý dno25l - celočerná, navy tělo-černý dno-hnědá kapsa pipina vzor, oliva tělo-černý dno-hnědá kapsa pipina vzor32l - celočerná, navy tělo-černý dno-hnědá kapsa pipina vzor-víko hnědá pipina, oliva tělo-černý dno-hnědá kapsa pipina vzor-víko hnědá pipina Materiál uvidíme dle zájmu čekatelů na bundu, Corduru ale máme ve stejnejch barvách, takže není problém...teď jde o to, jestli bude zájem o olivu v canvasu v dostatečným množství, aby i bundu mělo smyls dělat v téhle barvě
Mirek Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 V 8. 1. 2018 v 9:41, 969 napsal: bylo by možný do 20l nebo 25l verze zakomponovat kapsu na 15" notebook? Z venku i zevnitř je kapsa, kam se dá 15" notebook, odzkoušeno na starým dost tlustým Fujitsu, takže Macbook Pro 15" a další dnešní atleti úplně s přehledem. Na fotkách je vidět ta kapsa s přístupem z boku na zádech.
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já teda tohle: 20l - celočerná, navy-černý dno, oliva-černý dnoAle vůbec nevím, jak to bude barevný, když je to celočerný.
Mirek Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Sem to asi blbě napsal: buď celočerná, nebo navy-černý dno, nebo oliva-černý dno
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Já to furt nechápu. Tak kolik tam bude celkem barev?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se