Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A to jsem si myslel, že Greubel a Forsey je vrchol...no, už jen čekám na to až jich tam nakonec jednou bude 5,6..... :)

Ale kousek je to zajímavý, kolikpak asi za něj chce? Za limitku o jednom kusu.... :crying_anim02:

post-2562-1204633777.jpg

post-2562-1204633808.jpg

post-2562-1204633822.jpg

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Docela nesmyslná věc navíc ošklivá. Grubelu nesahá ani po paty.

Souhlas. Jedno turbo už je v dnešní době jenom na parádu, stejně to na odchylku IMHO nemá moc vliv. Když udělá Brequet 2 ok, vypadá to dobře, ale význam asi žádnej. A 3 už jsou zvrhlost.. Točí se to jak na kolotoči, možná to udělá dojem, ale vypadá to hrozně a smysl asi žádnej.. Nedávno tady byla řeč o kýči, myslim že tohle by sedělo :-)

Odesláno
  Topkan napsal:
Souhlas. Jedno turbo už je v dnešní době jenom na parádu, stejně to na odchylku IMHO nemá moc vliv. Když udělá Brequet 2 ok, vypadá to dobře, ale význam asi žádnej. A 3 už jsou zvrhlost.. Točí se to jak na kolotoči, možná to udělá dojem, ale vypadá to hrozně a smysl asi žádnej.. Nedávno tady byla řeč o kýči, myslim že tohle by sedělo :-)

Ona většina komplikací nemá smysl...

Odesláno
  andrew42 napsal:
A to jsem si myslel, že Greubel a Forsey je vrchol...no, už jen čekám na to až jich tam nakonec jednou bude 5,6..... :)

Ale kousek je to zajímavý, kolikpak asi za něj chce? Za limitku o jednom kusu.... :crying_anim02:

:jawdrop:

teda, to člověk ztratí řeč

• Po roku...
Odesláno

Poslední Preziuso -Timetube

post-3262-1265724652.jpg

Na Geneva Time Exhibition teď v lednu měly prý být k vidění na živo.

Odesláno

Mě to přijde dost samoúčelné. Jakékoli turbo je samozřejmě frajeřina. Pak jsou turba, která jsou prostě krásná. Tohle se mi jako krásné nejeví, je to, jako když vezmu tři čínský turba /fungují, ale je to čistá technologie, bez větších estetických nároků / za 1500 euro a pospojuju je do série / s nadsázkou/ Udělat budku a cifr už je legrace.

Odesláno

To je jasný že je to samoúčelný!§! V provozu to musí vypadat zajímavě..akorát tam nemusel vůbec dávat ty ručičky ;) Ale když odhlédnu od tý machroviny, moc se mi nelíbí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...