Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

když jsem si přečet chronomagův článek o mazaných spamech v komentářích pod články, podíval jsem se trochu ve fóru a myslím, že by možná stálo za to doplnit pravidla o používání aktivních odkazů v podpisech a příspěvcích, viz. následující dva příklady:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ať si pánové zaplatí těch pár stovek jako já ;) i když ten druhý případ to je prostě spam, který je imo rovnou na výmaz bez diskuze...

Odesláno (upraveno)
když jsem si přečet chronomagův článek o mazaných spamech v komentářích pod články, podíval jsem se trochu ve fóru a myslím, že by možná stálo za to doplnit pravidla o používání aktivních odkazů v podpisech a příspěvcích, viz. následující dva příklady:

ať si pánové zaplatí těch pár stovek jako já ;) i když ten druhý případ to je prostě spam, který je imo rovnou na výmaz bez diskuze...

Podívej se, co všechno ten druhej člověk napsal a bude ti jasno v tom, co ten tu pohledává ... U tohoto jsem taky pro okamžitej ban ... Upraveno uživatelem rorda
Návštěvník YPO
Odesláno

Už jsem mu to smazal a budu rád za upozornění na tuto nekalou reklamu ( tak jako to někteří udělali) ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

co se týká vkládání odkazů tak by to bylo dobré dělat tímto způsobem (kdo to neumí nechť se zeptá):

Odesláno

pokud někdo dá odkaz třeba : koupil jsem si tyto hodinky , koukněte ( co na ně říkáte ) ap. a bude odkaz přímo na ten určitý model čí předmět nákupu, . . . . . to bych toleroval , má radost, chce se asi jen pochlubit.

Ale odkaz na prodejní web typu , "hele super prodej na www.x0x0x0x0x.cz koukni tam" ,to v pořádku určitě není !

no a ta neperlivka, to bylo od něj trochu nešťastné, i když R.j.c je lepší :thumbsup_anim:

rozhodně jsou téma a odkazy třeba na "fake", a v tomto případě max. jedno verování a pak BAN !

obecně myslím , že tu klasičtí spamaři nejsou, a pokud tu někdo cosi reklamně bude vytrubovat, vědšinou na to ostatní upozorní moderátora a další kroky bych nechal na něm, buď ponechá / nebo smaže, a samožřejmě varování o nevhodnosti téma či odkazu dotyčnému hříšníkovy.

Odesláno
co se týká vkládání odkazů tak by to bylo dobré dělat tímto způsobem (kdo to neumí nechť se zeptá):

Fajn, ja se ptam, protoze to neumim a stve me to :). Vypada to fakt lepe. Takze rada, prosim?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Fajn, ja se ptam, protoze to neumim a stve me to :). Vypada to fakt lepe. Takze rada, prosim?

Ahoj,

najdeš si příslušný odkaz, zkopíruješ ho, vložíš tak, že použiješ pravou ikonu vedle smejlíků ( vložte URL ), šoupneš to tam a dáš O.K. objeví se " Naštivte můj web " Ty tuto hlášku vymažeš a místo ní dáš nějaký popis oč se jedná pak dáš O.K. a je hotovo.

Zdar :) .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Ahoj,

najdeš si příslušný odkaz, zkopíruješ ho, vložíš tak, že použiješ pravou ikonu vedle smejlíků ( vložte URL ), šoupneš to tam a dáš O.K. objeví se " Naštivte můj web " Ty tuto hlášku vymažeš a místo ní dáš nějaký popis oč se jedná pak dáš O.K. a je hotovo.

Zkouška

Edit: Jupí, fungá to. Díky.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Ahoj, tak jsem si nechal vypsat v adminu všechny uživatele používající doménu mall.cz (to jsou ti spameři z mého článku) a jsou tu dva takoví:

Aminoxen aminoxen@seznam.cz - nemá žádný příspěvek, asi ho už YPO smazal, tak proto.

modrý květák velkon@centrum.cz - měl jeden příspěvek, už jsem ho smazal.

Oběma pozastavím účet, jestli to dobře chápu, nebyli žádným extra přínosem, kromě info, že přítelkyni koupili hodinky na ...

Odesláno (upraveno)
Ahoj,

forum

nj, funguje, diky moc, hned to bude vypadat kulturneji

Upraveno uživatelem JanBeles
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Zkouška

Nojó, vono to funguje: Jdu na sever, a teď na jih.

A pak, že se nic nenaučím.

Díky Snow :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem tolja
  • po měsíci...
  • Po roku...
Odesláno

Nechtělo se mi zakládat na takovou blbost nové vlákno, takže: Pánové, nereportujte furt ty spamy, my to vidíme sami! Na každej spam přijde report od více členů, to je zbytečný. Je nás tady moderátorů jak psů a ten spam tam nikdy není než pár hodin, spíš však minut. Díkec.

Odesláno (upraveno)
Nechtělo se mi zakládat na takovou blbost nové vlákno, takže: Pánové, nereportujte furt ty spamy, my to vidíme sami! Na každej spam přijde report od více členů, to je zbytečný. Je nás tady moderátorů jak psů a ten spam tam nikdy není než pár hodin, spíš však minut. Díkec.

Takže nereportovat? ok...

Upraveno uživatelem Gilius

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...