IzTaPa Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Po dlouhé době venku z trezoru a budou venčeny...Dobre ty! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Po dlouhé době venku z trezoru a budou venčeny... moj ty ... ale je pravda ze v tme trezoru proste hodinky nikdy nesluzia tomu na co boli vyrobene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Slusny bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Nie hociake bomby, atomky!!! Kkt dpc kua Upraveno 10. února 2020 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Po dlouhé době venku z trezoru a budou venčeny... Moc pěkný, to je ovšem už universe liga, za ty by bylo 10 kusů Patek Nautilus a ještě by zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Po dlouhé době venku z trezoru a budou venčeny... Fotka v krabičce je fajn, ale všichni bychom určitě rádi taky nějakou živou fotku na ruce!!! A zezadu by to bylo taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tak jsem jim poridil novy remen od Bakera.. HIRSCH Ian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Povedenej kousek. Musim říct, že někdy mě zamrzí, že jsem vlastně JLC nikdy neměl. Ale všechny, co se mi líbí, jsou nedostupný a ještě docela za dost. Tak aspoň že kalibr od nich nosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Povedenej kousek. Musim říct, že někdy mě zamrzí, že jsem vlastně JLC nikdy neměl. Ale všechny, co se mi líbí, jsou nedostupný a ještě docela za dost. Tak aspoň že kalibr od nich nosimCo mas IWC nebo APcka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Mám AP 14790 s military dialem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Tak slíbené foto na ruce a ještě nějaké, než zase půjdou spinkat po týdnu venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 (upraveno) Paráda! A přitom "jenom" stopky s jedním čudlíkem, ukazatelem dne a noci a takovým tím bazmekem dole. Upraveno 19. února 2020 uživatelem Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Dneska jsem se opet budil timto... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Na tom černém řemínku jim to moc sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dnes obyč levné placaté turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dnes obyč levné placaté turbo.IMG_2543.JPG tomiposer... dalsi pecka ve vlaknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dneska jsem se opet budil timto... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro tohle je pecka pane. Krasne tu JLC representujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Moje prvé, spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Nadhera, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Moje prvé, spokojnosť. krasa Dnes obyč levné placaté turbo. lahudka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se