Cyber Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Tak to jsem v tvé předešlé zprávě asi hledal to co bych tam asi rád našel když jsi psal, že teď přijde poslední várka a pal nový strojek Rád bych těch 72 hod, ale stejný vzhled. Pokud by to zasekli, tak by mě *** Jak říkáš ..uvidíme Nechal jsem se zapsat na waiting list, tak bych nerad ten ?starý? stroj ))) pardon "Starý" stroj je kontinuálně zdokonalovaná klasika, léty osvědčená. Novinka může být náročnější na servis díly, o jeho spolehlivosti zatím žádné dlouhodobé údaje nejsou. Není kam spěchat. Ostatně u Rolexu se tím řídí už šedesát let Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Takto nejako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Ano, odpovídá to názvu songu č. 02 z černýho alba Metallicy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 No, pravda...u Bechyněho mi slečna sdělila ?dodací lhůta je 3/4 až rok?, mi vylezly oči z důlků, takže skutečně ?uvidíme? Je dost možné, že až na mě dojde řada, bude už Rolex dělat jen smart watches a ne tyhle neperspektivní mechanické ))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Jenom? Ja cekal daleko vic.2:Tedwine Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) No, pravda...u Bechyněho mi slečna sdělila ?dodací lhůta je 3/4 až rok?, mi vylezly oči z důlků, takže skutečně ?uvidíme? Je dost možné, že až na mě dojde řada, bude už Rolex dělat jen smart watches a ne tyhle neperspektivní mechanické )))))))To je v kontextu doopravdy ještě velmi dobrý... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem M.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Cool ale píše o BLNR, ne o pepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 New Oyster models Baselworld 2018 http://pressroom.rolex.com/en/baselworld/2018/new-oyster-models.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Omlouvám se, ale opravdu nemám čas zpětně všechno číst, tak v rychlosti :-) S Explorer II se nic nezměnilo pro rok 2018? Aspoň jsme nikde nic nezaregistroval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Omlouvám se, ale opravdu nemám čas zpětně všechno číst, tak v rychlosti :-) S Explorer II se nic nezměnilo pro rok 2018? Aspoň jsme nikde nic nezaregistroval....Ne, všechno je při starém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Ne, všechno je při starém Ok, děkuji za reakci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Vite prosim, jak je to na oyster perpetual s lunetou? Je zaoblena, tak jak doted, nebo je "nove" rovna, jako treba na explorerech... ?Snazil jsem se to vykoukat z jejich webu, ale fakt nevim. A nedocetl jsem se to zatim nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Tohle mi nejak uslo. Videl je nekdo ?nazivo?? Konecne OP 39 v me oblibene barve. Uz aby tu bilou dali i na Expy I.https://www.rolex.com/watches/oyster-perpetual/m114300-0004.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 To pjurcik: Ano videl som ich aj som sa s nimi trosku pohral:) Za tu cenu bomba, podla mna budu predavanejsie ako modra, resp. grey farba. Ta biela vsak nie je ako napr y Exp II, tato ma v sebe texturu, pri detailnom pohlade mozno vidiet akesi zrnka v tej farbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 2xGMT side by side Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Ktore? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Ty napravo, jsou tezsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Root beer a white gold v kombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Ty napravo, jsou tezsi... To je v poho zohnatelne, tie light budu trochen problem boha im Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se