odjinud Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Videl jsem je a vypadaji dobre. Maji je treba v Narodnim technickem muzeu :-) (je tam ted neco jako expozice Strnadovych firem:-) a taky na krame, v Kotve. Pry ale stribrne jsou uz vyprodane, takze zbyvaji jen ty zlate, co uz tak vysokou (a nesmyslnou) cenu zene jeste vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannovv Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Pokud jsou takto úspěšné a prodaly se , udělají dle mého zcela určitě ještě nerezovou sérii . Otázka je za kolik budou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Viděl jsem je na živo v Brně a moc mě to nenadchlo. Ty s bílým číselníkem vůbec, s černým o něco lepší, ale i kdyby byly za levnější peníz, nekoupil bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 pobavila cena 100 000 za stříbrné460 000 za zlaté :-d jako zajímal by mne člověk co si místo Hublotů / Zenithů nebo možná i nějakejch Pateků koupí Primky :-dtie hodinky sa nebudu kupovat, ale rozdavat roznym navstevam. to je moj slaby odhad ako laika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 ja len nerozumiem jednej veci. preco tam nejako nezakonponovali trikoloru?pytalo by to realnu fotku na ruke, inak je z toho prd a prd tam aj vidno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 S trikolorou by byly nenositelné, tudíž za ty peníze neprodejné a byznys by se nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Byly vidět i na SEWu - za sebe musím vypíchnout velice zajímavé pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Primky za půl míče, tvl Prim vlákna jsou bezednou studnicí humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se