kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 jj počasí jak v zimě jinak teda Německo 1 kolo navíc,to mi začíná pomalu nevycházetAle ony maj silu i dal, nehazej flintu do zita :-). Me norky zatim slapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Paulina sa nastastie z toho dostala:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Paulina sa nastastie z toho dostala:)To se dalo cekat, bylo mi ji lito, ale ted predavala super ( jenze to by Kuzminova musela jet druhej, treti i ctvrtej usek :-)).Nemky uz jsou zas ve hre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 ved prave, no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 McAffee Ledaže bych jako CSO dal na páteční dopo výjimku na entertainment a stream a pak se divíš že tě nemáme rádi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 a uz sme dosli stara mama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 a uz sme dosli stara mamaA zatim i nase :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Jako kdo bude na bedně je zatím jak věštit z koule,pěkně se to zamotává v půlce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 no nic, idem na miting, takze bedna dufam bude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Jako kdo bude na bedně je zatím jak věštit z koule,pěkně se to zamotává v půlceMe se to libi, neni nic jistyho a po kazdy strelbe je to naprosto jinak.Pred nama sesta strelba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 hele nechci malovat čerta na zeď,ale norky asi na rvní flek ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 hele nechci malovat čerta na zeď,ale norky asi na rvní flek ne-eNojono :-)), vidim to taky. Ale Laura jeste bojuje, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Vypadá to na Darju, Laura s vypětím všech sil sotva v desítce, naše holky na chvostu... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 ještě se nesázím,dnešek by snad nikdo netipoval jak se to dojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 No uvidime, ta posledni strelba bylo drama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Belorusko, hm. Na ty jsem zapomnel. Slovensko klobouk dolu, nase bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Tak závod dobrej guláš co se týče dojezdu a bedny,Německo,Norsko a hlavně my velký zklamání bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 To mi prave nejde. Na tabletu (android s chromem) nabehne nejaka video smycka se skakajicim micem, kde se pise, ze vsechna olympijska videa nalezenete na https://olympiada2018.ceskatelevize.cz (coz je ten web, na kterym jsem). No a na PC to nedela vubec nic. Web jde, ale video se nespusti, ale zadnou chybu to nehlasi. https://olympiada2018.ceskatelevize.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 skus toto http://www.onhockey.tv/ vlavo hore si vyber zapas, ked tam bude vylistovany, streamy by mali fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 To mi prave nejde. Na tabletu (android s chromem) nabehne nejaka video smycka se skakajicim micem, kde se pise, ze vsechna olympijska videa nalezenete na https://olympiada2018.ceskatelevize.cz (coz je ten web, na kterym jsem). No a na PC to nedela vubec nic. Web jde, ale video se nespusti, ale zadnou chybu to nehlasi. pustit Chrome >Nastavení>Nastavení webu>Média>Chráněný obsah a povolit web https://olympiada2018.ceskatelevize.cz mě to jde od začátku a kolegovi z práce taky běžela smyčka s fotbalovou brankou. Po tomhle povolení mu to jde v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se