farkyostrava Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 jo jo, tak se kochněte se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 po nasviceni takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Přemýšlím že je vyzkouším na běžný tahání od té doby co je inzeroval Ferrycz. Jen jsem nepřišel na to proč některé mají uvnitř selitu a některé Eternu 3902 s rezervou 65 hodin....? Vypadá to že je mají jen SE bronzové. :-( (Má vůbec Etersna offi. www sites? Asi jsem trubka, ale nemůžu je najít.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) jsem přesvědčen že sellitu mají ty v "obyč" a eternu mají opravdu jen ty bronzové, ono se to odrazilo i do ceny :-) Upraveno 26. února 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 To je na ... :-( U Eterny se mi líbí 65 hodin powerreserv.38 hodin je málo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 tahám je kazdy den do kanclu a tak nejak si prouvedomuju jak jsou skvely. Cim dal vic. Nechce se mi psat primo recenzi na ne, ale zaslouzily by si to. Je na nich daleko vic super veci nez se z fotek zda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 jedna fotka tisic slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Tieto hodziny su uplne vyborne a dotiahnute do konca. Nevadi mi na nich NIC. Super na denne nosenie...nizke a pohodlne. Spona SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Jenom škoda, že nejsou nodate. Ten chybějící index na čtvrté hodině je pro mě neakceptovatelný, ještě takové bago nepřehlédnutelné. Jinak bych je už vyzkoušel dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Tak to mně se tam naopak ta datumovka líbí. Výrazný indexy na trojkovejch indexech zůstavají zachovaný a takhle to datum alespoň pořádně vynikne a člověk ho nemusí hledat někde mezi. Jen bych teda bral modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Netušíte kde by se dal sehnat na tyto hodinky originální kovový tah? Koupil jsem ke konci minulého roku modré u Hanáka v Brně, ale jen na gumě. Origo tah jsem poptával, hledal na netu a dokonce jsem psal i výrobci a ti mi odpověděli, že vše co měli vyrobeno tak prodali. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 27 minutami, czechito napsal: Netušíte kde by se dal sehnat na tyto hodinky originální kovový tah? Koupil jsem ke konci minulého roku modré u Hanáka v Brně, ale jen na gumě. Origo tah jsem poptával, hledal na netu a dokonce jsem psal i výrobci a ti mi odpověděli, že vše co měli vyrobeno tak prodali. Díky Obávám se, že teď už ho asi neseženeš, nebo s fakt velkým štěstím od někoho, kdo zrovna není tahovej. Ty hodinky už se nějaký čas nedělají a není to zrovna rozšířený model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tak to jsi mě moc nepotěšil, ale co se dá dělat. Budu tedy spoléhat na to, že se tahu třeba někdo z místních bude chtít zbavit. Preventivně si asi objednám origo gumu, protože ta ještě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 V 1. 2. 2019 v 19:09, farkyostrava napsal: jsou doma ...ty voe ty jsou! s cenovkou do 50 tis nemaji konkurenci az se uklidnim nahodim detaily a az se vyklidnim tak bude recenze protoze si to tyhle divery zaslouzi Ahoj Farky, pořád je máš?? Někdo by to tu mohl oživit aktuální fotkou.. Mohl bys udělat mikro srovnání s Aquisama? Mám pořád ty od tebe a tohle jsou snad jediný hodiny který mi příjdou cenově i kvalitou srovnatelný.. Jen ty Eterny jsem ještě neviděl live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Ahoj no nemam, jsem proste promiskuitni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 a má je tu tedy ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Měl jsem asi přes rok a za ty prachy to byly úžasný hodinky, ta spona mi hodně chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Já mám oboje hodinky. Musím konstatovat, že pro mě jsou Eterny lepší než Aquisy. Zpracování je úplně jiné. Jediné co mi na nich chybí, je kovový tah. Klidně ti je nafotím pro porovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 před 12 hodinami, czechito napsal: Já mám oboje hodinky. Musím konstatovat, že pro mě jsou Eterny lepší než Aquisy. Zpracování je úplně jiné. Jediné co mi na nich chybí, je kovový tah. Klidně ti je nafotím pro porovnání. jo to bych byl moc rád díky!! Ideálně wrist s obouma pro porovnání velikosti . Chronomagor po letech hledá zase změnu a vymýšlí pi...y . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 před 12 hodinami, DaveSty napsal: Měl jsem asi přes rok a za ty prachy to byly úžasný hodinky, ta spona mi hodně chybí Neprodával si je tu tedy před tím cca rokem?? Vím že tu byly, na tahu za rozumnej peníz, ale koupil jsem zrovna čerstvě ty Aquisy. Pokud ano, našel bys kontakt komu jsi je pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se