Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Gábora neznám, ale přijde mi, že je strašně přeceňovanej zápasník. Oproti tomu Meloun je hodnej, skromnej kluk, mám ho rád několikrát jsem s ním i trénoval a ten progres byl už tenkrát neuvěřitelnej. Mrzí mě, jak to pak v Poděbradech dopadlo, ale to je život.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ten zapas Borarosa su rozne nazory. Jedna strana hovori ze zapas bol ukonceny rozhodcom predcasne aby Gabor vyhral a spravili z neho umelo hviezdu pretoze to potrebuju a druha strana tvrdi ze poliak uz iba drzal ruky pri hlave ale nereagoval. Nie som odbornik takze neviem posudit kolko ran taky borec znesie ale verim tomu ze su ta silne rany. Bohuzial doba priniesla politiku, peniaze a tlak uz aj do sportu

Odkaz ke komentáři

Moj prispevok samozrejme nemal za ulohu znevazit sportovcov pretoze ako byvaly sportovec viem co to obnasa. Ale chcel som tym povedat ze napriklad ja ani nemam sajnu kto je nejaky Karlos Vemola tak ako aj on netusi kto som ja. To je ako v nasej krajine v nasej brandzi vsetci vedeli kto sme ale za humnami uz ani o nas nechyrovali. Preto lebo sme neboli ziadny sampioni. Si viete napriklad ze by Vegh alebo Vemola robil show aku robil Mcgregor? Ja nie lebo by vyzerali ako sasovia ale z MCgregora to proste sala. Je to on sam je sam sebou a preto je sampion a to mu bolo prirodou dopriate

Ja neviem kde beries istotu, ze McGregor neposobi ako klaun :D

Odkaz ke komentáři

laskajefajn: Ať je jakýkoliv (bez ohledu na způsob jeho sebeprezentace) má na FB 57tis. followerů (nebo jak se to píše) ?> 57tis. potenciálních kupců lupenů na gala XFN.

Je to v pořádku? Podle mě není, ale peníze nesmrdí a tohle je jako většina dnešního sportu business.

Odkaz ke komentáři

Můj pohled na věc je takový, že ať se to někomu líbí a nebo ne, tak Grznár je přínos pro české MMA. Rozhodně ne z pohledu bojových schopností, i když je to velký dříč, ale z pohled marketingu a ovlivnění mladých, které on dokáže motivovat ke sportovnějšímu životu- železa. zápas, strava. Když to budeš brát jako "nutný zlo", tak emoce opadnou a bude ti to jedno. Taková akce přiláká pozornost, prachy a ovlivnění nové generace.

Obdobně to vidím s box. zápasem Rytmus vs. Marpo. Po sportovní stránce nepříliš zajímavé, ale pro propagaci to práci udělá.

Když přimouříš oči, tak Grznár a Rytmus je stejný vzorec jako McGregor vs Mayweather.

--------------

Zpět k pravému MMA. Přidám

, který nádherně ukončil Frankího Edgara.

Btw. v tom medailonku je taky zmíněno, že jako 13 letý kluk viděl, jak drobný R. Gracia zdolal monstrum Kena Shamrocka a to ho následně motivovalo k bojovým sportům.

Odkaz ke komentáři

Včera 11:30 na jeho FB

"Strašně se omlouvám všem svým fanouškům, ale na NOW v Liberci nenastoupím. Celý týden jsem nemocnej a do poslední chvíle se svým tymem a doktorama s tím bojujeme a snažíme se mě dát dohromady, ale když to nejde, tak to nejde. 1f623.png Mrzí mě to. Fanouěkům, co si pořídili listky na Prince se to pokusím nějak vynahradit ve spolupraci s XFN a svými sponzory, páč pokud se dám dohromady, tak už za 4 tydny nastoupim na XFN 9: Fight of Gladiators v Nitře, tak pro Vás zkusím zajistit nějakou slevu na lístky nebo produkty svých sponzorů... O zápas s Princem určitě nepřijdete, už teď řešíme s promotérama náhradni termín...! Omluva samozřejmě patří i soupeři, který se na zápas připravoval, ale veřím, že nebude dlouho trvat, kdy se potkáme. Mrzí mě to a děkuju za pochopení."

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...