Sicik Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Oktagon uvolnil zapasy z víkendu Oktagon 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ráno jsem byl v Brně ve fitku a dorazil tam na trénink Denisa. Neskutečný, jak má postavený trénink a maká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Gábora neznám, ale přijde mi, že je strašně přeceňovanej zápasník. Oproti tomu Meloun je hodnej, skromnej kluk, mám ho rád několikrát jsem s ním i trénoval a ten progres byl už tenkrát neuvěřitelnej. Mrzí mě, jak to pak v Poděbradech dopadlo, ale to je život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Aha. Dík.Vyjádřil se k tomu sám v nějakým videu, na svým FB myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vyjádřil se k tomu sám v nějakým videu, na svým FB myslím.To jsem neviděl, proto jsem se ptal. Je to škoda, ale chápu to - jsou to profíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Na ten zapas Borarosa su rozne nazory. Jedna strana hovori ze zapas bol ukonceny rozhodcom predcasne aby Gabor vyhral a spravili z neho umelo hviezdu pretoze to potrebuju a druha strana tvrdi ze poliak uz iba drzal ruky pri hlave ale nereagoval. Nie som odbornik takze neviem posudit kolko ran taky borec znesie ale verim tomu ze su ta silne rany. Bohuzial doba priniesla politiku, peniaze a tlak uz aj do sportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Moj prispevok samozrejme nemal za ulohu znevazit sportovcov pretoze ako byvaly sportovec viem co to obnasa. Ale chcel som tym povedat ze napriklad ja ani nemam sajnu kto je nejaky Karlos Vemola tak ako aj on netusi kto som ja. To je ako v nasej krajine v nasej brandzi vsetci vedeli kto sme ale za humnami uz ani o nas nechyrovali. Preto lebo sme neboli ziadny sampioni. Si viete napriklad ze by Vegh alebo Vemola robil show aku robil Mcgregor? Ja nie lebo by vyzerali ako sasovia ale z MCgregora to proste sala. Je to on sam je sam sebou a preto je sampion a to mu bolo prirodou dopriateJa neviem kde beries istotu, ze McGregor neposobi ako klaun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 To čaro je v tom, že kým on tým klaunom je, ostatní by ním chceli byť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ludia chcu byt aj plysove zvieratka, Bugs Bunny alebo Batman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Karlos je borec, drzim mu palce, aby se dostal do UFC.. Ale osobne, myslim ze to nevyjde :-) Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Jaký máte názor na šaška jménem Grznár? Jinak souhlas s tim ze Karlos je bohuzel za zenitem i když dává do toho všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 laskajefajn: Ať je jakýkoliv (bez ohledu na způsob jeho sebeprezentace) má na FB 57tis. followerů (nebo jak se to píše) ?> 57tis. potenciálních kupců lupenů na gala XFN.Je to v pořádku? Podle mě není, ale peníze nesmrdí a tohle je jako většina dnešního sportu business. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Seberepre: je dost smutná ale kdyz mu to lidi žerou tak proč ne.. Jinak se znám s jeho bývalkou.Pan milionář bydli v pronajatem byte a jezdi v jedničkovem Superbu...tak asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Můj pohled na věc je takový, že ať se to někomu líbí a nebo ne, tak Grznár je přínos pro české MMA. Rozhodně ne z pohledu bojových schopností, i když je to velký dříč, ale z pohled marketingu a ovlivnění mladých, které on dokáže motivovat ke sportovnějšímu životu- železa. zápas, strava. Když to budeš brát jako "nutný zlo", tak emoce opadnou a bude ti to jedno. Taková akce přiláká pozornost, prachy a ovlivnění nové generace.Obdobně to vidím s box. zápasem Rytmus vs. Marpo. Po sportovní stránce nepříliš zajímavé, ale pro propagaci to práci udělá. Když přimouříš oči, tak Grznár a Rytmus je stejný vzorec jako McGregor vs Mayweather.-------------- Zpět k pravému MMA. Přidám , který nádherně ukončil Frankího Edgara. Btw. v tom medailonku je taky zmíněno, že jako 13 letý kluk viděl, jak drobný R. Gracia zdolal monstrum Kena Shamrocka a to ho následně motivovalo k bojovým sportům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Sledujete nekdo Night of Warriors z Liberce? Jde to na Sport5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Vemola vs. Prince nebude.Vemola se v kleci omluvil,ale nerek proc zapas neni. Cela hala ho vypiskala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Včera 11:30 na jeho FB"Strašně se omlouvám všem svým fanouškům, ale na NOW v Liberci nenastoupím. Celý týden jsem nemocnej a do poslední chvíle se svým tymem a doktorama s tím bojujeme a snažíme se mě dát dohromady, ale když to nejde, tak to nejde. Mrzí mě to. Fanouěkům, co si pořídili listky na Prince se to pokusím nějak vynahradit ve spolupraci s XFN a svými sponzory, páč pokud se dám dohromady, tak už za 4 tydny nastoupim na XFN 9: Fight of Gladiators v Nitře, tak pro Vás zkusím zajistit nějakou slevu na lístky nebo produkty svých sponzorů... O zápas s Princem určitě nepřijdete, už teď řešíme s promotérama náhradni termín...! Omluva samozřejmě patří i soupeři, který se na zápas připravoval, ale veřím, že nebude dlouho trvat, kdy se potkáme. Mrzí mě to a děkuju za pochopení." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Ikdyz to nebylo MMA, tak Tomas Hron krasnej zapas. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Já se musím tvářit oduševněle a rozplývat se nad dortem na rodinné oslavě narozenin. Kouknu na to zítra. Jen pro info - jak je na tom můj oblíbený pařez Šolcík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Prohrál na RNC, bylo mi ho líto. Soupeře měl nahulenýho, dvakrát ho posadil na prdel, ale bohužel se nechal hodit a to škrcení už pak neustál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se