Přejít na obsah

YOBOKIES / DAGAZ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si své první automaty - Seiko SNK 805 a při brouzdání na netu jsem našel odkazů na YOBOKIES a DAGAZ. jelikož mi hodinky vyhovují, ikdyž už je nemůžu tahat do vody, jak jsem byl u potápek od Citizenu a Momentumu zvyklý, chtěl bych je nějak modifikovat.

Prosím ty zkušené, kteří už mají s YOBOKIES nebo DAGAZ zkušenost, jetli by mi nepřispěli s jakoukoliv radou.

Děkuji

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si své první automaty - Seiko SNK 805 a při brouzdání na netu jsem našel odkazů na YOBOKIES a DAGAZ. jelikož mi hodinky vyhovují, ikdyž už je nemůžu tahat do vody, jak jsem byl u potápek od Citizenu a Momentumu zvyklý, chtěl bych je nějak modifikovat.

Prosím ty zkušené, kteří už mají s YOBOKIES nebo DAGAZ zkušenost, jetli by mi nepřispěli s jakoukoliv radou.

Děkuji

Objednával jsem klukům díly z Dagazu několikrát, vždy bez závad. Doma cca do 14 dnů

Odesláno

Ok, pujdu spis do Dagazu, protoze me od Harolda odrazuji,nekolikrat poslal neco jineho nez co bylo objednano a zaplaceno. Kazdopadne odkud posilaji?Primo z USA? Jak vysoke je postovne? Svagrova tam zije a vyjma pohledu neposila nic, postovne je tam dost vysoke. Dekuji a hezky den

Odesláno

A jak je to dlouho? Jak dlouho trvalo vyrizeni objednavky i s dopravou? Chci jiny cifernik a rucicky. Co postovne?

Odesláno

Budu kontaktovat Harolda s konkretnim dotazem a vysledek postnu, treba to pomuze dalsim zajemcum o modifikaci Seiko.

Odesláno

Komunikoval jsem s Haroldem vždy emailem. Poštovné má vždy v ceně. Odeslal to vždy do 48 hodin a dorazilo to do pár dnů...

Naposled jsem objednával cca před 2 měsíci.

Odesláno

Komunikoval jsem s Haroldem vždy emailem. Poštovné má vždy v ceně. Odeslal to vždy do 48 hodin a dorazilo to do pár dnů...

Naposled jsem objednával cca před 2 měsíci.

Diky,tak tedy nakonec Harold. Objednam a pak dam info

• po 3 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsem nakonec prodal.Omezovalo me,ze je musim do vody sundavat,ikdyz me tu zkusenejsi presvedcovali,ze to ty hodinky zvladnou.Takze nejspis pujdu do skx007

Odesláno

Hmm, vypadá to, že sis zapomněl přepnout účet, Kempo/Seikosteine?

Odesláno

Kempo/Seikosteine, prosím o vysvětlení sem do vlákna. Díky.

Kempo/Seikosteine, prosím o vysvětlení sem do vlákna. Díky.

Ano,byl jsem tu pod nickem kempo007, chtel jsem si ho zmenit na SEIKOSTEIN (ktery je podle mne ve vztahu k foru vic cool), nick KEMPO007 zavrit a dal pusobit jen jako SEIKOSTEIN.Na foru jsem nenasel jak stary ucet zrusit,tak jak to jde na aukro.cz.Ucet KEMPO007 pouzivat nehodlam.

Nez mi tu budou mazaci mlatit hlavou o zed, svou chybu omlouvam nezkusenosti.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...