Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Jsem tu skoro 13 let, z toho minimálně poslední polovinu jsem měl na triku celé fórum. Chronomag sem skoro nechodí a o chod fóra se nestará vůbec. Veškerá administrativa byla na mně. Jsem už dost starej, abych poslouchal sprostoty několika místních ubožáků, kteří mě ani neznají. Našel jsem tu hodně skvělých lidí, pár opravdových přátel a několik hovad, s kterými nemám chuť sdílet společný (i když virtuální) prostor. Mějte se fajn - myslím převážnou většinu z vás.
Micey Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Diky za vse Kamile, je to dobry rozhodnuti. Jsem zvedav, jestli s tebou bude jeste takova sranda, jako s YPem. Bojim se, ze ne:)
straspol Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Tak tohle asi budu chvíli vydejchávat...
01axel01 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Sice jsem tu fakt kratce. Tady tato socialní "sebevražda" mě važně mrzí.
montemar Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 ja se kamilovi vubec nedivim.. z paradniho, v zasade fair virualniho prostoru se stalo semeniste strachu a obav, ze to co zde reknu, udelam, prezentuji.. muze byt kdykoliv zneuzito a pouzito proti me.. kazdy si hodne rozmysli, zda-li se zde vubec k cemukoliv stavet, nebo svobodne vyjadrovat sve nazory.. edt.; jinak, podle me byl kamil na spravnem miste a dobrej chlap
kdojinej Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Tak se snad někdy zase potkáme Kamile..
bohus76 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Časy jsou zlé Kamile Sbohem či nashledanou ? Díky Kamile.
Honza.manta Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Doprde...!To mne hodně mrzí. Fuj na to!
nAscA Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Je to skoda. Nekteri si tady nevidi do ust. V jinem pripade se mohou po.... a tvrdit, ze moderator ma vzdy pravdu, i kdyz ji nema, ale kdyz se to dotkne jich samotnych, tak uz to neplati.
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Kamile, ještě to prosím přehodnoť. Třináct let je kus života a já Tě z těch třinácti let znám kolik? Deset, dvanáct? A vím jistě, že nejseš žádná kurva. Ale tohle vlákno se nemělo jmenovat 'Končím...' ale spíš něco jako 'Omluva'. Soráč hoši, chybička se vloudila, neudělal jsem to nejlíp, blablabla.... A třeba si i někam na pár dnů zalýzt a pak se vrátit jako ten starej dobrej zábavnej chlápek a klidně zas jako root admin, kterej sám nemoderuje jen je k dispozici moderátorům jako nejvyšší autorita, když už na to Zandl takhle prdí. Tohle fórum miluješ, to nejde takhle odejít.
Murphy97 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Milisaku, diky! Treti den to tady sleduju, rikam si, "ser na to", prehanka prejde. Naprosto chapu rozhorceni spousty lidi ohledne "patku". Mam stejny nazor a verim, ze toto bylo, je a doufam i bude prima soucast tohoto fora.Vzpominam na babicku, ktera vzdycky rikala: "U blbecku, na dvorecku" a pak mi udelala svestkovy knedliky zakaply maslem, kdyz maslo jeste bylo maslo.Takze by bylo fajn, kdyby jsme zase na tomhle fajnovym a opravdu na pomery ceskeho virtualniho sveta vyjimecnym foru hodili zpatecku a uvedomili si, ze sem chodime odpocivat, bavit se a ze jsme vsichni jenom lidi. Kamila znam osobne 8 let. Kazdej jsme nejakej, kazdej jsme nejakym zpusobem srdcar. Kamil byl, a verim i stale je, srdcar na tomto foru.Nesouhlasim s tim, jak ses tady, Kamile, v poslednich dnech choval. Bylo to prehnane a naprosto zbytecne. Vim, ze to take vis a ze uz premyslis o rozumne a chlapske reakci. "Koncim" to, dle meho nazoru, take neni. Dalsi slova jsou zbytecna, Milisak to napsal pekne. Pojdme to spolecne dal nekurvit, prosim.
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Ja s Kamilem naopak souhlasim. Nez byt takovy,jako byl posledni dobou,to je lepsi jit do hajzlu. Ocenuji sebereflexi.
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Kamile dik, znam te osobne skoro 8 let. Diky za vse.Martin
jankoxxx Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Namiesto odchodu si mohol ist do adminovskeho dochodku a viac si uzit hodinky... Ale dnes to vidiet vsade naokolo podla hesla Vsetko alebo nic..
farkyostrava Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Moc se mi tady, ani jinde nechce psát, většinou se ztotožním s názorem, který už někdo napsal přede mnou, teď konkrétně se Zmizíkem....mlčím, ale nesouhlasím, nebylo dobré "patekgate", a nyní není dobré ani toto, prostě takové unáhlené .... v těchto případech je fajn si na tří dny jít dát pivo a hlavu do chládku a pak jen být normální....vždyť se tady jen bavíme, inspirujeme a pak utrácíme vlastní prachy...
straspol Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 V 14. 3. 2018 v 23:59, Murphy97 napsal: Pojdme to spolecne dal nekurvit, prosim.To je pěkné předsevzetí. Taky by mě to potěšilo.
straspol Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Udělal bych sraz. Pojďte dát pivo...
maama Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 V 15. 3. 2018 v 7:22, straspol napsal: Udělal bych sraz. Pojďte dát pivo...Jj, presne tenhle pocit jsem mel po pruseru s tezbou. Jen cumim na ten vichr z hor, co se tady prohnal. Stalo by za to vnimat se zas trochu vic jako lidi.
bandicoot Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 V 15. 3. 2018 v 7:49, maama napsal: Stalo by za to vnimat se zas trochu vic jako lidi.Tos řek moc pěkně. BTW Kamila znam přes 20 let, páteční obrázky jsem miloval. Ha. Vždycky jsem u nějakýho pivka zjistil, že v reálu ty lidi vůbec nejsou kokoti, jak se jeví tady ve virtuálu.
Sacíbagr Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Já tě asi nečekaně podpořím, Kamile. Občas si mne sral a kvůli pár kokotům (které jsi imho držel za kšandu) jsem smazal profil Bedjasson. Pak jsem si dal klid a "vrátil se", pomohlo mi to v tom, že tady trávím tak setinu času co předtím. Řídit stádo není lehké, tak třeba klid na lůžku zabere.Pro ostatní...občasná osobní sebereflexe by pomohla každému z vás a i tomuto fóru.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.