paro Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna ..... a tenhle nevzdělaný makak, který ani neví, jak si připnout náš státní symbol do klopy, chce zavést "Den státní vlajky" .... Rod Macaca jsou celkem inteligentní a učenliví tvorové Sent from my iPad using Tapatalk
Conrad Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Je to žumpa nebo humor Koupil jsem si kvůli tomu glóbus za 15 tisíc, abych přesně viděl, kde to Grónsko je. Upraveno 19. ledna uživatelem Conrad
Ajaj Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Je to prostě kluk chytrá už se nenechá nachytat, jak s těma kravskejma žaludkama vyrábějící mléko 1
Roman I. Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Volby vyhralo ANO drtivym zpusobem, SPD a hranatci meli dohromady 14%. Je velice nepravdepodobne, ze by se tomuto foru vyhnuli. Bude mit nekdo z priznivcu tech tri particek, co to tu cte, koule, aby mi napsal svuj nazor, jak vnima prohlaseni sveho premiera ( mym neni) na vyjadreni ohledne Gronska a prodeje letadel Ukrajine? Dekuji Upraveno 19. ledna uživatelem Roman I. 2 1
guzmic Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 4 minutami, Roman I. napsal: Volby vyhralo ANO drtivym zpusobem, SPD a hranatci meli dohromady 14%. Je velice nepravdepodobne, ze by se tomuto foru vyhnuli. Bude mit nekdo z priznivcu tech tri particek, co to tu cte, koule, aby mi napsal svuj nazor, jak vnima prohlaseni sveho premiera ( mym neni) na vyjadreni ohledne Gronska a prodeje letadel Ukrajine? Dekuji znám ve své bublině minimálně 3x lidi co to hodili hranolovi jedna bývalá spolužačka ze ZŠ žije v práglu a začala dělat realitní makléřku (pochválí turka aj kdyby online uřezal hlavu malé kočičce) další kus je kluk, tatér, kulturista, sportovec jezdíme spolu na winsurfingu, dobrej kluk než se ho zeptáš na politiku... tu kočičku bez hlavy by obhájil taky no a Afričana nepoznám osobně, ale taky to bude dobrej kluk, než se ho zeptáš na politický názor. všude je to stejný, u nás ve fabrice (na západě slovenska) mají všichni nadprůměrné platy a stejně v tom okrese dostane vy..rvenec Fico 20% a náckové 15% ale západní auta, nové baráky a dvakrát ročně dovolené do té posrané EU nevadí.
Roman I. Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Ja tomu rozumim, ja vim, ze s nimi tvořím celek jednoho národa . Jen jsem prosil, aby mi někdo z nich napsal jasnou odpověď na jasnou otázku. Jak vnímá to, ze jim zvolený politický reprezentant neodsoudí vyhrožování agresi svému spojenci a odmítne prodat letouny, které by v obranné funkci ochránily civilní cíle v napadané zemi. Nic víc, nic míň.
petr_cha Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Jde to vsechno nejak rychleji a rychleji.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Vlajku si pripnout neumi zadny z tech tydytu...Ten jeho odznacek byl vyrobeny pro vodorovne noseni...
horal Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Možná to byl IQ test.... Upraveno 19. ledna uživatelem horal
Pozorovatel Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Aniž bych k někomu choval sympatie, tak já nosil v klopě různé odznáčky (podle toho, kde jsem zrovna pracoval) a ono to má takovou vlastnost, že v té dírce na "knoflík" se to prostě hýbe a časem je to klidně i vzhůru nohama. Ale možná jen všude měli nějaký aušus a držet v pozici by to mělo jak pravá víra. Pak jsou to troubové
Marapis Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, guzmic napsal: znám ve své bublině minimálně 3x lidi co to hodili hranolovi jedna bývalá spolužačka ze ZŠ žije v práglu a začala dělat realitní makléřku (pochválí turka aj kdyby online uřezal hlavu malé kočičce) další kus je kluk, tatér, kulturista, sportovec jezdíme spolu na winsurfingu, dobrej kluk než se ho zeptáš na politiku... tu kočičku bez hlavy by obhájil taky no a Afričana nepoznám osobně, ale taky to bude dobrej kluk, než se ho zeptáš na politický názor. všude je to stejný, u nás ve fabrice (na západě slovenska) mají všichni nadprůměrné platy a stejně v tom okrese dostane vy..rvenec Fico 20% a náckové 15% ale západní auta, nové baráky a dvakrát ročně dovolené do té posrané EU nevadí. Tohle je ještě dobrý, ale moje tchýně mi řekne hodila sem to Okamurovi přeci to nedám AB
Bert Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna před 8 minutami, Marapis napsal: Tohle je ještě dobrý, ale moje tchýně mi řekne hodila sem to Okamurovi přeci to nedám AB Jasně, a proto je potřeba znát vyjmenovaná slova po TCH. Tchán, tchýně, tchoř ....
Gustaf Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Tyvle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
lamizol Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, Roman I. napsal: Ja tomu rozumim, ja vim, ze s nimi tvořím celek jednoho národa . Jen jsem prosil, aby mi někdo z nich napsal jasnou odpověď na jasnou otázku. Jak vnímá to, ze jim zvolený politický reprezentant neodsoudí vyhrožování agresi svému spojenci a odmítne prodat letouny, které by v obranné funkci ochránily civilní cíle v napadané zemi. Nic víc, nic míň. Já nejsem teda jeden z nich (volič z těch tří stran ve vládě), ale pochopitelně odsoudit agresi je namístě, ale k těm bitevníkům. Vidim to takovej šprajc ze strany vlády právě za nejmenování Turka jako ministra a jsem přesvědčen, že jak bude možnost mu to nějak vrátit, tak to udělaj. Je to bohužel smutný, ale je to tak. Ač je pro mě Turek kontroverzní, tak si myslim, že ho prezident jmenovat měl, protože ho prostě premiér navrhl (to je můj výklad). Ono je ve finále jedno kdo tam bude jestli Macinka nebo Turek, kdokoliv kdo by udělal něco co by se koalici nelíbilo, tak dostane přes koule jako Zůna. Zrovna Turek by byl tak pod drobnohledem, že by se mu každej přešlap kurevsky vrátil. Takže je jedno jestli tam bude cvičená opice nebo Turek. A k prezidentovi, já mu to hodil a má moje sympatie, zase na druhou stranu tvrdil, že nebude zasahovat do výběru ministrů a schvaloval okupaci v šedesátým osmým. Já bych mu to nevyčítal a byla taková doma, že si musel trošku režimu přikuřovat aby si se někam dostal, ale trošku máslo na hlavě má, takže bych vyloženě nekázal. Takhle bych to viděl. Já doufám, že to nebylo OT když jsem nevolil ani jednu z těch tři partají, ale tohle je takovej muj nezávislej pohled na věc. 1
Pozorovatel Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 52 minutami, Bert napsal: Kurva, ale vlajka není odznáček! To není, to nikdo nerozporuje a ani je neomlouvá, pokud si vybrali tak špatnou konstrukci, že se to v tom různě protáčí možná by to chtělo dvoubodové uchycení a návod
Dráteník Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 3 hodinami, Ajaj napsal: Je to prostě kluk chytrá už se nenechá nachytat, jak s těma kravskejma žaludkama vyrábějící mléko Planety slunce a měsíc jsou mu nakloněny
lamizol Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, petr_cha napsal: Vlajku si pripnout neumi zadny z tech tydytu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten jeho odznacek byl vyrobeny pro vodorovne noseni... Ten odznáček ani neumožňuje správné svislé připnutí . Jedině, že by měl dva, jedno pro vodorovnou a druhej pro svislou polohu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se