warann Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 1 hodinou, Frantik napsal: Ja s Otikem pracoval. A kdyz ho muj kamarád vyhazoval, protože ho nasel ve svém spise jako udavače, tak Otik mu řekl památnou větu: "taková byla doma Tomáši proste" Si nejak nemuzu pomoct: 4
Stodic Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Vanessu jsem jako nactiletej nemusel, ale cim jsem starsi, tim si rikam, ze Samir je borec...a jak hudba, tak klipy me neskutečně bavi!!...a strasne by me zajimalo, co na to klip a text rikal sám velký a "kreativni" umělec Olda, když to viděl prvně
warann Odesláno čtvrtek v 12:04 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:04 (upraveno) Tak svádí to dát do humoru, ale to by mi asi neprošlo. Turek spoleham ze policie rozhodne podle prava - pokud ne spolecnost si me nezaslouzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 12:06 uživatelem warann
Frantik Odesláno čtvrtek v 12:35 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:35 Strašně bych si přál si ho nezasloužit Nejak bych to psychicky zvladnul 3 3
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 13:15 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:15 To mi řekněte, kde se tyhleti líhnou...
Micey Odesláno pátek v 17:25 Nahlásit Odesláno pátek v 17:25 Ty kraso to je ale paradne arogantni dement, az jsem premejslel jestli to neni nejaka AI:) 1
nickolas Odesláno pátek v 20:32 Nahlásit Odesláno pátek v 20:32 To se nedá vydržet celé. To je takový superpičus, že to snad ani není možné. Jak říkal Petros, nedovedu si představit vesmír, ve kterém by za tím nebyl Kazma… 1
lamizol Odesláno sobota v 14:28 Nahlásit Odesláno sobota v 14:28 V 30. 7. 2026 v 14:04, warann napsal: Tak svádí to dát do humoru, ale to by mi asi neprošlo. Turek spoleham ze policie rozhodne podle prava - pokud ne spolecnost si me nezaslouzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To nevim jak si to Turek představuje, ale vidim to pro Turka jako flastr za nerespektování dopravního značení a za nehodu to vodsere řidič převozu krve. To vidim skoro jako hotovou věc. Spíš by mě zajímalo jak vyřeší ten Turkův odjezd bez registrační značky ve předu což je o ŘP...
Z. Paul Odesláno sobota v 15:10 Nahlásit Odesláno sobota v 15:10 před 40 minutami, lamizol napsal: To nevim jak si to Turek představuje, ale vidim to pro Turka jako flastr za nerespektování dopravního značení a za nehodu to vodsere řidič převozu krve. To vidim skoro jako hotovou věc. Spíš by mě zajímalo jak vyřeší ten Turkův odjezd bez registrační značky ve předu což je o ŘP... Asi to tak dopadne. Odjezd bez značky mu nařídila PČR, aby neblokoval chodník a ulici. Měl na nejbližšim vhodném místě zastavit a přidělat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se