Bert Odesláno 15. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 @lamizol byl bys tak hodný, a bez slovního balastu (průjmu), mi odpověděl na dvě jednoduché otázky, které jsem Ti položil? 1
lamizol Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 (upraveno) Tak takhle... jestli ti to přijde jako slovní průjem, tak nemá cenu už spolu nějak diskutovat. Já myslim, že jsem to vyjádřil dost jasně, že by ti to mohlo dojít. Teda původně jsem si to myslel, ale jestli si to nepochopil, tak bych se snad už nepouštěl do větších akcí... pro Tebe myšleno nějakou další diskuzi v tomto duchu (tématu). Upraveno 15. prosince 2025 uživatelem lamizol 1
Bert Odesláno 16. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 @lamizol na mé dvě jednoduché otázky se dá odpovědět ano/ne. Tobě se to nepovedlo. Opět jsi květnatě odpověděl, ale informační hodnota Tvého sdělení vzhledem ke konkrétní kauze se limitně blíží nule. Pokud Ti cokoli brání v jednoduché a přímé odpovědi, pak si myslím, že jsi do debaty ani neměl vstupovat. Tedy prosím, o jednoduchou odpověď na dvě jednoduché otázky. 2
Conrad Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) Čtrnáctidenní výlet do Indonésie od 11. května. Výlet byl označen jako pracovní návštěva delegace zahraničního výboru. Delegaci vedl místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček, členy byli Ondřej Benešík, Helena Langšádlová, Jarmila Levko a Michal Ratiborský. Daňové poplatníky tato cesta vyšla na 815 tisíc korun. Na stránkách Poslanecké sněmovny byla v době psaní tohoto článku uveřejněna zpráva z této cesty. O její věrohodnosti lze však velmi úspěšně pochybovat. Ve zprávě mimo jiné stojí: „Delegace se poté přemístila do města Yogyakarta, kde jednala se sultánem Hamengkubuwonem IX. a s rektorkou a dalšími představiteli Univerzity Gadjak Mada.“ Přitom podle Wikipedie byl Hamengkubuwono IX v době tohoto jednání už několik desetiletí mrtev Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem Conrad 2
JR_2010 Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Aneb, jak udělat senzaci (a řetězák) z překlepu...
lamizol Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) @Bert Ano, na obě otázky se dá opověď ano/ne, ale dá se i jinak v souvislostech s kterými jsem myslel, že nebude mít nikdo problém. Vlastně to není ani moje starost, že někdo něco nechápe, ale beru, když nevím zeptám se konkrétně. Mé květnaté sdělení ke kauze se nemohlo blížit nule, to byla čistá nula, protože já jsem k té kauze nic nezmiňoval, ale řešil jsem tvůj neslušný dotaz položený tak, že jsem odmítal se podobné diskuze zúčastnit. Ano, již mi brání v odpovědi Tvé chování, které bych hodnotil jako hrubou neslušnost. Takže jestli nechceš abych si o Tobě myslel, že si balík a dál vedli gentlemanskou diskuzi, a pokud nechceš žít v nevědomí, zvážil bych na Tvém místě omluvu. Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem lamizol
JR_2010 Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Já si tedy nechci hrát na soudce, Bert má, dle mého, silně vyvinutý analytický myšlení, což může trochu bránit v diskusi s lidma, který preferujou formu hospodskejch blábolů, ale já jeho otázku tentokrát pochopil, i když někdy mi to třeba i dá trochu práci
lamizol Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) Já tomu nerozumim o jakých hospodských blábolech to píšeš? Ta otázka je jasná tu snad nemůže někdo nechápat, a je hezký, že si jí tentokrát pochopil... otázka je proč se někdo ptá na něco, co je již dávno zodpovězený, ale možná to bude tím analytickým myšlením Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem lamizol
JR_2010 Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Tak třeba proto, že ten příspěk, ke kterýmu se vztahovala ta otázka, tak trochu mohl vyvolávat dojem, že ty fabulace by mohly být asi pravdivý. Aspoň na mě to tak působilo, ale já nepatřím k nejbystřejším...
Bert Odesláno 16. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 V 15. 12. 2025 v 11:57, lamizol napsal: No to je ončo, kdyby jim vyřídili papíry... Vono by taky nebylo špatný to dělat tak jak se má a né na to srát v domnění, že to projde, protože je to pro dobro věci. Zvlášť v takovýhle citlivý věci a ještě v organizaci se kde se hádá vedení a každej hledá kompro na toho druhýho. Samozřejmě myšlenka dobrá, ale taky aby to bylo v souladu a to dle informací dostupných z médií moc nevypadá, ale předpokládám, že to obě strany vidí po svém. Já se obávám aby to pak neskončilo zjištěním, že se nakonec něco vodsypávalo bokem a jela malá domu... Párkrát jsem pracovně hovořil s Ondrou Vetchým a ač jako herce ho mám rád i jako velkýho sportovce a srdcaře, ale v některých věcech mi přišel trochu mimo realitu. V 15. 12. 2025 v 13:55, Bert napsal: Tohle jsem pro jistotu odcitoval. Píšeš, že jsi párkrát pracovně hovořil s Ondrou Vetchým av některých věcech Ti přišel trochu mimo realitu. Otázky: hovořil jsi s ním o dronech pro Ukrajinu? Přišel Ti konkrétně ve věci dronů pro Ukrajinu mimo realitu? Lamizole. Výše je uveden Tvůj příspěvek. Pod ním je uvedena moje otázka jak píšeš Ty, já píši, že jde o otázky dvě. Jednoduché, jasné. Uplynulo již více než 30 hodin, Ty jsi "popsal tuny papíru", ale odpověď na tyto dvě jednoduché otázky jsi nedal. Namísto toho píšeš něco o neslušné otázce. Tak to, prosím, naposledy zkus.
lamizol Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) V 15. 12. 2025 v 14:18, lamizol napsal: Asi to vypadalo zavádějíce, ale hovořil jsem s nim dávno před touto kauzou a ještě v bejvalý práci. A působil na mě jako velkej srdcař i jako velkej symaťák, ale přišlo mi, že v dobrý a správný věci neviděl ostatní věci, který zas tak dobrý nebyly. Vlastně by to mohl být podobný případ (v tom nadšení), protože jak vidno, ono plno věcí co vypadají dobře s dobrými umysli mohou skončit jinak, než jak si každej představoval. Já doufám, že se to vysvětlí. Ale ta kauza na mě moc dobře nepůsobí. Co sem chtěl říct, že nadšení a správná věc je sice v pořádku a chvályhodné, ale ještě je potřeba to správně aplikovat do právního systému a jestli to tak nebylo, tak je to velká chyba už jenom z toho důvodu, že to vrhá špatný světlo na celej projekt, organizaci a i na ty zůčastněný a to i na obou stranách. A ještě bych doplnil, jestli někdo čekal že mu MO helpne v případě nějakých problém a je s vedením tohoto resortu na nože... tak je blázen . 23 minut po tvém dotazu. To není jasný? Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem lamizol
Hasič Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Ypo žiješ? Tady je to ted samej podivin a kokot....
Roman I. Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 před 1 hodinou, Hasič napsal: Ypo žiješ? Tady je to ted samej podivin a kokot.... Vítej
FantasticFabio Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 před 15 hodinami, JR_2010 napsal: Já si tedy nechci hrát na soudce, Bert má, dle mého, silně vyvinutý analytický myšlení, což může trochu bránit v diskusi s lidma, který preferujou formu hospodskejch blábolů, ale já jeho otázku tentokrát pochopil, i když někdy mi to třeba i dá trochu práci Myslím si že pokud toto fórum má být kvalitní a korektní , neměl by tu být prostor na vymyšlenosti a fabulace , obzvlášť u takto citlivých věcí …. Jako je třeba iniciativa pomoci Ondry Vetchýho , toho herce mám rád a myslím si že je fakt frajer ( či hrdina , altruista ) a nezaslouží si abychom ho my ani náznakem nepodráželi ….. 1
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 před 16 hodinami, JR_2010 napsal: Aneb, jak udělat senzaci (a řetězák) z překlepu... A proč ne? Když se to stane druhé straně, tak je to tu kauza na dvě stránky. Myslím, že je dobré upozorňovat na obě strany.
JR_2010 Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 @kuncák7 Já na to mám tedy jinej názor a to bez ohledu, ke který straně se to vztahuje...kdyby to byla jen informace s komentářem, že ten někdo IX je už desítky let mrtvej, tak o.k., je to úsměvný, ale ta zpráva je vystavěná tak, že vyvolává v lidech dojem, že za obrovský peníze snad ani nikdo nikde nebyl a kdyby byl, že se s nikým nesetkal a všechno to bylo zbytečný, přesně tak, jak se to dneska snaží prezentovat stávající předseda poslanecký sněmovny, kterej se na lidi pokouší udělat dojem akčního a ráznýho šéfa tím, že na sítích denně bombarduje lidi kecama, jak všichni, kdo někam jeli, to měli jen jako dovolenou a on to zatrhne a nebude se jezdit nikam, čímž státu ušetří obrovský peníze. Tak za mě ušetří leda hovno. 4
Jehlan Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 před 16 minutami, JR_2010 napsal: @kuncák7 Já na to mám tedy jinej názor. Mým názorem je, že lidé z vlády P. Fialy dostali důvěru a praktikovali jistou politiku podle svého uvážení. Současná vláda se má soustředit na sebe, své konání a své problémy a jejich řešení. T. Okamura si spletl svou roli s rolí vyměněné paní z pořadu "Výměna manželek" a vášnivě komentuje zděděnou domácnost. 1
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 A proč se na to nemá upozornit? Ta zpráva prošla minimálně přes troje oči a mají ji všichni z té skupiny, co jsou tam uvedeni. Nikdo ji buď evidentně ani necetl nebo spíš bude pravda v tom co zminujes- výlet, příjemné a zapomenout. Za mě je toto vystavení naprosto vporadku a upozornění též ( upozorňuje se tu na větší " hovna" a i tady se tváří, že jako objevení velké kauzy ). Ukazuje kvalitu odvedené práce a do žumpy to prostě patří, až se to líbí co nelíbí. Od takovýhle polotovarů to začíná, pokračuje přes parádní zákony a jejich prilepky s fatálníma chybama a omlouvání či snaha o bagatelizaci tomu nepomáhá. A je jedno z které strany.
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 (upraveno) před 14 minutami, Jehlan napsal: Mým názorem je, že lidé z vlády P. Fialy dostali důvěru a praktikovali jistou politiku podle svého uvážení. Současná vláda se má soustředit na sebe, své konání a své problémy a jejich řešení. T. Okamura si spletl svou roli s rolí vyměněné paní z pořadu "Výměna manželek" a vášnivě komentuje zděděnou domácnost. Jehlane, praktikuj toto na obě strany, děkuji. Viz polovina tohodle vlákna. A neresime politiku, ale selhání úředníků, protože o politice se tady bavit znamená, že bych potřeboval pomoc JUDR Sokola. Upraveno 17. prosince 2025 uživatelem kuncák7
JR_2010 Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Každej z nás má nějakýho svýho favorita a bohužel ta politická soutěž se přetransformovala z tý obsahový stránky do tý prezentační a kdo umí lépe prezentovat, křičet, a já nevím co, ten vede. Ať bude u moci kdokoli, naseká vždycky kvanta chyb a vyplavou i různý průsery, protože prostě není v silách nikoho ohlídat to stádo lidí pod sebou, čekající na každou příležitost, jak si kus urvat pro sebe. Mně osobně se jenom nelíbí, že když se někdo chová víceméně slušně, tak se stane v očích lidí looserem a naopak různý vychcani, lháři a podivný existence jsou vlastně hrdinové, s tím se blbě ztotožňuju. A byť pro mě Babiš a jeho bratrstvo představuje spíš tu druhou skupinu, tak jim fakt upřímně přeju, aby dokázali řídit ten náš dvorek tak, že se tu budeme mít jako v ráji. 3 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se