Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 minutami, African napsal:

Se nám s tou korupcí zase nějako roztrhl pytel, aktuálně zásah ve Vojenské nemocnici 🙈 

Korupce tu je, byla a bude. Policie se nám ale nějak rozjela! Já jen nerozumím tomu, proč někteří lidi, kteří mají nadstandardní příjmy a majetky, jsou tak nenažraní. Do "tepláků" s nimi.

Odesláno
před 17 minutami, vzduch napsal:

Korupce tu je, byla a bude. Policie se nám ale nějak rozjela! Já jen nerozumím tomu, proč někteří lidi, kteří mají nadstandardní příjmy a majetky, jsou tak nenažraní. Do "tepláků" s nimi.

Čím víc má, tím víc chce... 

A máš pravdu. Do tepláků s nima. A na dlouho...

Odesláno
2 hours ago, vzduch said:

Přesně, to je vždycky velké haló, obrovská kauza...pak to začne vyprchávat a najednou ticho po pěšině. Většinu vyřeší podmínky, do tepláků jde minimum. To za ty prašule určitě stojí a nikoho to do budoucna neodradí...

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Já vždycky coby plebejec čumim, že deset mega, sto mega nestačí, čtvrt miliardy nestačí; ta stopka se asi hledá blbě, když to projde napoprvý, napodesátý... 

Odesláno (upraveno)

Laik se diví odborník nestačí žasnout./Poškozeným  bylo kolem 45 let, kdyby to nebylo tak smutné ,patřilo by to do humoru.

První poškozená takto přišla o 625 tisíc korun. „Nechala se přesvědčit, že si na její plnou moc chce někdo v bance vzít úvěr. Proto musí rychle vybrat všechny peníze, vzít si ještě maximální možnou půjčku a celkovou sumu hotově předat cizímu muži na ulici, aby je uchránila,“ popsal mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Po předání ji dispečer přesvědčil, aby šla na toaletu a nahá se zepředu i zezadu vyfotila. „Chtěl tak prý ověřit, zda nebyla při předávce napadena. Žena ho poslechla, nafotila se a snímky odeslala,

Další pražská žena takto přišla dokonce o 1,7 milionu korun, které nadvakrát předala cizím mužům hotově na ulici. „Pět minut poté jí přišla zpráva, že až bude doma, musí proběhnout fyzická kontrola, zda ji někdo nenapadl. Podle pokynů se svlékla donaha, vyfotila zepředu i zezadu a snímky poslala pachateli,“ řekl Jan Daněk

V posledním případě třetí dotyčnou okradli o 950 tisíc. „Peníze tentokrát nepředala fyzicky na ulici, ale odeslala je na účet, který jí pachatelé sdělili. Následně se také nafotila nahá a fotografie poslala

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 2
  • Sad 2
Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Laik se diví odborník nestačí žasnout./Poškozeným  bylo kolem 45 let, kdyby to nebylo tak smutné ,patřilo by to do humoru.

To snad ani nemůže být pravda. 

• Like 1
Odesláno

Chtěli mít prostě jistotu, že už mají vopravdu holou prdel...ale k čemu je ta fotka zepředu, na to jsem nepřišel...

Odesláno

Jak říká Ricky Gervais: Odstraňme z ředidel varování "Nepít!", počkejme dva roky, pak můžeme vypisovat lidová referenda...

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 11 hodinami, JR_2010 napsal:

Chtěli mít prostě jistotu, že už mají vopravdu holou prdel...ale k čemu je ta fotka zepředu, na to jsem nepřišel...

Aby měly dámy jistotu, kam právě zmizely jejich peníze. Do pi*e!

Odesláno

Cafra, to jsem nemel delat, kouknul jsem jak vypada ten Bernd Posselt, kdyz se ted furt resi ten jejich sjezd v Brne. Jak jsem byl jasne na ty liberalni a smirlivy strane, najednou jsem spis neutralni:)

Odesláno

Bez komentáře 

Netanjahu na Světě knihy. Bratr izraelského premiéra vystoupil „tajně“

Bratr současného izraelského premiéra představil knihu o záchraně židovských rukojmí, při které roku 1976 v ugandském Entebbe zemřel nejstarší ze tří sourozenců Jonatan Netanjahu.

Pozvánky rozesílalo Izraelské velvyslanectví v Praze. „Z bezpečnostních důvodů není pořad zveřejněn v programu knižního festivalu. Děkujeme za pochopení,“ stálo v nich.

Sudetoněmecký sjezd v Brně 2026

76. ročník sjezdu se uskuteční od 22. do 25. května 2026 v Brně. 

Odesláno
V 14. 5. 2026 v 19:31, Conrad napsal:

Já se nedivím, když vidím jak dopadly volby.... měly by jít rovnou do ústavu a zbavit je svéprávnosti.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Josef01 napsal:

Já se nedivím, když vidím jak dopadly volby.... měly by jít rovnou do ústavu a zbavit je svéprávnosti.

A víš jistě že nevolily třeba lidovce?  🤣😂

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...