Micey Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února @African Cece tak zrovna to zverejneni byla podle me jedina mozna spravna reakce.. pricemz i ten moto-kreten v tech sms psal, ze pocita s tim, ze se to zverejni. Kdyby to neudelal, akorat se spekuluje co a komu a proc, nakonec to stejnak vyleze, ale uz tam bude milion “jen aby”. 1 2 1
Frantik Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 6 minutami, ATOM napsal: Jak kdo. Pro me jsou zumpa oba. Tak to je fér aspon samozrejme
Fade Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Na vydírání odjakživa funguje zveřejnění a tím efektivní neutralizace toho vydírání. Nevím o čem se tady vůbec bavíme. 1 4 1
African Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února 2 hours ago, Frantik said: Lidi prskaj, že prezident studoval nejakej kurz zpravodajce, ale ze maj ve vládě dva bývalé vykonnne agenty STB, jim nevadi Nepochopíš Dodnes držíme takovou přátelskou emigrační skupinu lidí kteří společně žádali o azyl z politických důvodu....i když je pravda že já se již trochu distancuji anebo se v případě setkání držím dál od komunistických témat. Proč to ale píšu.... protože by jsi to nechtěl slyšet, kdo a jak moc se angažoval. Ale jo, beru, je to za námi a chce opravdu už žít konečně dneškem a ne minulostí, ale zapomenout a zlehčovat by se nikdy nemělo. 1
petr_cha Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února .. a proto jsi volil kinder-nacka?Jsi asi prvni clovek, ktery uvazuje o emigraci pote, co vyhrala jim zvolena strana... :-) 2 2
Conrad Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) Nevyloučil bych že se tak v politice nebo v byznysu vyjednává ,ale šeptá se to do ucha nejlépe vedle startujícího Gripena. Upraveno 2. února uživatelem Conrad 1
Emiliano Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Už to začíná... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-klempir-si-pozve-umelce-z-demonstrace-na-pavlovu-podporu.A260202_113815_domaci_kop
Roman I. Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) Nakonec Afriko budu ty bejku zakladat Fanklub Fíly Turka. Budu jeho prezident. Von prezident a zavoďák, já prezident ( jezdím teda pomalu), takže bych ty patnáctiletý kluky asi nedprejdel. Simysim. Ale neva, dva prezidenti. Bys moh bejt něco jako náš politolog a filozof . Vono na tom Fildoj je mega pecka, ze nenecha toho Andreje makat. Pro nasilidi, samolitr. Von ten Andy aby ted kurva resil, že ten vykuk Filda jako soukromá osoba, teda vlastně jestli se nemejlím, za nim pobezi na koalicni sezeni probirat zalobu na Pavla a ten Andy, misto toho, aby ten stat ojebal o dalsi prachy, tak bude muset Fílu poslouchat a asi s ním i souhlasit, jinak by ho s tím kočičákem od Klause poslali do tepláků. Já to ty vole pochopil až teď. Sorry, fakt. Turek, prezident všech jaguárů. Hip hip hurá Upraveno 2. února uživatelem Roman I. 3
Návštěvník STRKKT Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Nebo přesně naopak: AB má volný prostor pro vlastní politiku, včetně zahraniční, aniž by byl dotazován na záležitosti typu Čapí hnízdo nebo prodej Agrofertu. Mediální pozornost se zatím soustřeďuje spíše na Motoristy, a to jen v některých případech. Rezorty jako MŽP, Černín nebo MK nejsou pro AB klíčové z hlediska získávání volebních bodů ve volbách do místních zastupitelstev. Jakékoli oslabení pozice PP před prezidentskými volbami by pro AB představovalo spíše politický přínos. V této situaci by šlo o politické mistrovství, pokud by to tak bylo. Pro politické spory je obecně jednodušší, pokud existuje jasně definovaný protivník. Pokud PP zaujímá pozici vůdce opozice, jeho role v takovém souboji je přehlednější.
Conrad Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 3 minutami, STRKKT napsal: Nebo přesně naopak: AB má volný prostor pro vlastní politiku, včetně zahraniční, aniž by byl dotazován na záležitosti typu Čapí hnízdo nebo prodej Agrofertu. Mediální pozornost se zatím soustřeďuje spíše na Motoristy, a to jen v některých případech. Rezorty jako MŽP, Černín nebo MK nejsou pro AB klíčové z hlediska získávání volebních bodů ve volbách do místních zastupitelstev. Jakékoli oslabení pozice PP před prezidentskými volbami by pro AB představovalo spíše politický přínos. V této situaci by šlo o politické mistrovství, pokud by to tak bylo. Pro politické spory je obecně jednodušší, pokud existuje jasně definovaný protivník. Pokud PP zaujímá pozici vůdce opozice, jeho role v takovém souboji je přehlednější. Aniž bych se Babiše zastával tak Čapí hnízdo je tragédie justice.
Návštěvník STRKKT Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Souhlasím. AB se nezastávám, politiku řeším jako pozorovatel, nejsem sympatizantem žádné politické strany, nikdy jsem se politicky neangažoval. Nebyl jsem ani pionýr.
Conrad Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) před 9 minutami, Bert napsal: V čem konkrétně spatřuješ onu tragičnost? Tedy to upravim tragédie vysetrujicich složek a justice když soudní proces začal až v roce 2022, samotné policejní vyšetřování trvalo mnohem déle – policie začala trestní oznámení prověřovat již koncem roku 2015 Upraveno 2. února uživatelem Conrad 1
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února Rozumím tomu tedy dobře, že Ti vadí doba uplynuvší mezi počátkem prověřování a podáním obžaloby (respektive nařízením líčení?)
Conrad Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 1 minutou, Bert napsal: Rozumím tomu tedy dobře, že Ti vadí doba uplynuvší mezi počátkem prověřování a podáním obžaloby (respektive nařízením líčení?) Přesněji řečeno mezi začátkem vyšetřování a stále k dnešnímu dni pokud vím vynesením pravomocného konečného rozsudku.
petr_cha Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Vcera jsem na chvili zahledl Alenu ve zprávách... pochopil jsem dobre jeji sdeleni, ze ji se zakon o rozpoctove odpovednosti netyka, protoze ten plati pouze v zari a nyni je leden???A k tomu pridala vyhruzku, ze sef NRR Mojmir Hampl se zpolitizoval... asi pres vanoce...Tohle jsou zakladni ukazatale chovani.. kdyz nekdo klickuje a lze a napada... tak je to proste hajzl.... 1
Frantik Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Vcera jsem poslouchal Alenu presne asi 10 minut a má genialni argumenty pro voliče současné party - "to není náš rozpocet, to je rozpocet byvale vlady, se kterym hospodarime" To nevymyslis 2 1
petr_cha Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Jj....pouze o 24 miliard více než byl původní ZCELA NEREÁLNÝ schodek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) Je to celý guláš. Budu se opakovat, ale když máme jmenovanýho premiéra, kterýmu běží soud, tak u Turka neexistuje důvod ho ministrem (bohužel jakéhokoliv ministerstva) nejmenovat. Není obviněnej ani trestně stíhanej (aspoň myslím) a premiérskou laťku snadno jako "pouhý řadový ministr" přeskočí. Tady podle mě prezident překračuje svoje ústavní pravomoci - nejsem právník, natož ústavní, takže tohle tvrzení je jen můj občanský názor. Babiš a jeho vláda je parta sráčů, co nemají koule ani ochotu jít do kompetenční žaloby - bohužel. Takhle můžou všude pyskovat, že prezident nerespektuje ústavu a tvářit se ublíženě, tak jim to možná vyhovuje. Macinkovy smsky - zase podle mě - obsahem ani formou nevyčnívají z toho, co tady už bylo, jen to nebylo veřejně na očích. Vydírání to není, ale milej Macinka si spletl komunikační úrovně. Ze svojí pozice "řadového ministra" nehraje stejnou ligu jako prezident a hradní tým si s ním po zásluze má vytřít zadek. Že to prezident zvěřejnil, mě neuráží, prostě někdy je potřeba ukázat, jakou klauniádu tady někteří předvádějí. A kecy o soukromé komunikaci ať si Macinka strčí za klobouk. Líbí se mi, že prezident na Macinku peče a chce se bavit jen s Babišem. Podle mě je to mistrovskej tah, protože nutí Babiše, aby si vybral s kým a jak tuhle partii potáhne dál. Pro prezidenta je partner premiér a premiér, ať si tuhle žumpu vykydá sám. Aspoň je vidět, jak slabej Babiš doopravdy je. Holt imunita je silná karta... Celá Macinkova eskapáda není důvod, proč bych šel demonstrovat, v tomhle případě jsem se jasně vymezil ve volbách a udělám to i v každých dalších. Co mě ale nejvíc štve, je filtrování přístupu novinářů na tiskovku. Macinka je takovej macho, že na zamini nepustí Deník N a ještě se do Zdislavy Pokorné naprosto trapně strefuje debilním komentářem. To si podle mě nezaslouží jen vyjádření nesouhlasu syndikátu novinářů, ale spíš úplnou ignoraci podepsaných médií veškerých tiskovek zamini (a životního prostředí), dokud se milej Macinka neomluví jak osobně, tak celé redakci. Odstavit tyhle dva kašpárky (Macinku a Turka) od publicity a přístupu do "prime timu" je přesně to, co na ně bude platit. Upraveno 2. února uživatelem skalis 1 3
steel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 3 hodinami, Conrad napsal: Tedy to upravim tragédie vysetrujicich složek a justice když soudní proces začal až v roce 2022, samotné policejní vyšetřování trvalo mnohem déle – policie začala trestní oznámení prověřovat již koncem roku 2015 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-stastne-pondeli-jindricha-sidla-10-sezona-komentar-babisuv-pripad-trva-uz-nekonecne-dlouho-az-na-to-ze-ne-297724
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se