peters Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Zdravim. A kte korunce mno ja si myslim že když to ma byt pilotni chronograf tak taky pilotní korunka nebo snad ne???
kubson Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 CzechJoker: Rychle vystřízlivíš, až uvidíš balení od Archimede , to je bohužel nejslabší článek u firmy Archimede... Jinak hodinkám není, co vytknout, však za ně mluví ocenění ! archimede jde cestou příznivé ceny, na nic si nehraje - v téhle cenové hladině je mi sympatičtější papírová krabice, než honosný kožený futrál, který neodpovídá obsahu
safi Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 archimede jde cestou příznivé ceny, na nic si nehraje - v téhle cenové hladině je mi sympatičtější papírová krabice, než honosný kožený futrál, který neodpovídá obsahu Souhlas :-)
Baker Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 než honosný kožený futrál, který neodpovídá obsahu Hlavne futral nenosis na ruce a cim vetsi bedna, tim vic mista nekde zabira.
Platos Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 archimede jde cestou příznivé ceny, na nic si nehraje - v téhle cenové hladině je mi sympatičtější papírová krabice, než honosný kožený futrál, který neodpovídá obsahu asi tak, super hodinky na nošení, krabice člověka po vybalení nezajímá... hlavní je obsah
Ropucháč Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 to balenie je ozaj fuk, aspon neplatis zbytocne prachy za paradnu krabicku....kurna, zacinaju sa mi pacit tie hodinky
Platos Odesláno 5. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Tak ještě jednou a snad už ve správné velikosti: foto archimede pilot chrono s orig řemenem a masivnějším a dle mě více slušivým Chronissimo od kubsona
Baker Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 pekny kusok jj, jsou to pekne hodinky za super cenu, jen ten 20mm remen jim trosku skodi - pusobi mensi (i kdyz ja mam oversized uchylku), to Chronissimo je dobre reseni.
Olda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Jak se nosí? Připadá mi, že ta osazená tlačítka chronografu musí pořád za něco zachytávat.
Platos Odesláno 5. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2008 jj, jsou to pekne hodinky za super cenu, jen ten 20mm remen jim trosku skodi - pusobi mensi (i kdyz ja mam oversized uchylku), to Chronissimo je dobre reseni. souhlas, pořádný řemen na ně Olda Zasláno Dnes, 21:29 Jak se nosí? Připadá mi, že ta osazená tlačítka chronografu musí pořád za něco zachytávat. nosí se výborně, o nic nezachytávám... možná na ně podvědomě dávám pozor, ale to bude asi každý
Frantik Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Ten remen je docela zajimavej. Kazdopadne zaujme. Trochu mi na nem chybi ty cvoky, ktere proste k leteckejm hodinkym patri. U Archomede (a nejen u nich) nechapu, proc delaj "jednocvokovy" remeny. Laco i Stowa i Azimuth, apod. delaj krasny remeny se dvema cvoky. U tohohle remenu by ty dva cvoky fakt sedely!
kubson Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Ten remen je docela zajimavej. Kazdopadne zaujme. Trochu mi na nem chybi ty cvoky, ktere proste k leteckejm hodinkym patri. U Archomede (a nejen u nich) nechapu, proc delaj "jednocvokovy" remeny. Laco i Stowa i Azimuth, apod. delaj krasny remeny se dvema cvoky. U tohohle remenu by ty dva cvoky fakt sedely! na 20mm řemenu vypadají 2 cvoci fakt divně..
Platos Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Dovolím sem přihodit ještě pár fotek Archimedek s Fortiskama od YPA s hnědým řemenem na Archimedy. Docela jim ta hnědá sedne, líbí se mi to víc jak s původním řemenem
kubson Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 jak se k sobě ty hodinky pěkně tulí
Návštěvník YPO Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Archimede jsou v pořádku - řemen rozšiřuje úzkou rozteč stěžejek a vypadá to dobře Ten řemen na Fortisech vypadá divně - podle mě se na ně nehodí - jsou to "současné piloty" a ten řemen je posunul někam do středověku.
safi Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Archimede jsou v pořádku - řemen rozšiřuje úzkou rozteč stěžejek a vypadá to dobře Ten řemen na Fortisech vypadá divně - podle mě se na ně nehodí - jsou to "současné piloty" a ten řemen je posunul někam do středověku. Souhlas...chtělo by to řemen bez cvočku
Ropucháč Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 mam dotaz az teraz som si vsimol, ze tie archimede maju priehladne dno. Je to volitelne alebo je iba tato moznost?
jirkakoutny Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 mam dotaz az teraz som si vsimol, ze tie archimede maju priehladne dno. Je to volitelne alebo je iba tato moznost? VYpada to, ze si muzes vybrat... http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archi...lot-Chronograph Tedy aspon u klasicke verze to Kubson nabizi, ale myslim, ze to bude stejne http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Pilot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se