Kotlick Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Máte někdo zkušenost s VIRTUÁLNÍ ADRESOU V NĚMECKU nebo UK?Mám na mysli přeposílání zásilek ze zahraničních eshopů přes Německo nebo UK do Česka. Narazil jsem na různé služby na netu, tak jesti nemáte někdo osobní zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Mám mailboxde.com a všechno vždy v tom nejlepším pořádku. Při obdržení zásilky mi pošlou email se sumou, kterou si nabiju na účet a okamžitě zásilku uvolní. Do 48 hodin ji mám většinou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Co napsal Jaroon můžu podepsat... Mám taky mailboxde.com, a vše bylo ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Já mám z Anglie pozitivní zkušenost s tímto portálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Na Mailboxde.com jsem už mezitím našel pozitivní reference na mimibazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ale bude to fungovat i na zásilky z Asie do Německa? Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ale bude to fungovat i na zásilky z Asie do Německa?Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Takže se plati clo a dph dle německých sazeb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ano, vždyť příjemce (tvá fiktivní adresa) je v Německu. Až pak ti to vlastně jen přepošlou domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ok díky za informace. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Clo se platí přímo Watcheszon. Je to nová doprava - Duty free shipment Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Clo se platí přímo Watcheszon. Je to nová doprava - Duty free shipment Odesláno z mého M2 pomocí TapatalkJá myslím, že je to celkem jedno, u Watcheszon tomu rozumím tak, že si něco připlatím a oni to nepošlou z Asie, ale zásilku nejdřív přepraví do svého překladiště v UK nebo Německu a odešlou odtud, takže se tím naší celníci nebudou vůbec zajímat, protože se jedná o poštu z EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Myslím, že to tak uplně nefunguje jak slibují (možná jim jo, nevím), ale nedávno jsem něco kupoval od obchodníka z Asie, který sliboval to samé. Zásilka šla podle razítka z Německa, ale i tak šla přes celnici. Myslím, že většinu těchto triků už celníci znají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Mně zase jiná asijská firma posílala z UK a naprosto OK. Zásilka byla odeslána z Anglie, takže to celnici nevidělo ani z dálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tak koukám, že jsem měl jen smůlu, že ten můj prodejce už byl na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Ano je to tak. Funguje tak třeba Strapcode. Zboží jde z HK do UK a pak dál do EU. V UK mají překladiště nebo partnera. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Já jsem odtamtud právě objednal Citizeny, protože i když mi vyměří dph, tak pořád to bude nejlevnější. Takže když to 14 dní vydržíš, tak uvidíme, jak po tom pudou celníci. Jak jsi platil ty Citizeny? Kartou nebo Paypalem? Kolik byla částka v USD? Více než 150 USD?Vypadá to, že chtějí zasílat jen na adresu v Paypalu. Má někdo zkušenost s Watcheszon pár dní starou? Platil někdo kartou více jak 150 USD? Při platbě Paypalem jde změnit adresa doručení na jinou než registrovanou v Paypalu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Co napsal Jaroon můžu podepsat... Mám taky mailboxde.com, a vše bylo ok. Tak založeno na Mailboxde.cz, už jen přinutit watcheszon to tam poslat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Při platbě Paypalem jde změnit adresa doručení na jinou než registrovanou v Paypalu? Jasně, já tam mám mnoho adres, při platbě pak zvolíš tu, na kterou to chceš poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Jasně, já tam mám mnoho adres, při platbě pak zvolíš tu, na kterou to chceš poslat.Njn, ale ty se pak při platbě zobrazí jako "Shipping address - unconfirmed", takže pokud po novu chtějí zasílat jen na potvrzené adresy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se