Přejít na obsah

Jak je to s placením cla a dph při dovozu hodinek?

Doporučené příspěvky

Máte někdo zkušenost s VIRTUÁLNÍ ADRESOU V NĚMECKU nebo UK?

Mám na mysli přeposílání zásilek ze zahraničních eshopů přes Německo nebo UK do Česka. Narazil jsem na různé služby na netu, tak jesti nemáte někdo osobní zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clo se platí přímo Watcheszon. Je to nová doprava - Duty free shipment

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Já myslím, že je to celkem jedno, u Watcheszon tomu rozumím tak, že si něco připlatím a oni to nepošlou z Asie, ale zásilku nejdřív přepraví do svého překladiště v UK nebo Německu a odešlou odtud, takže se tím naší celníci nebudou vůbec zajímat, protože se jedná o poštu z EU. 

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to tak uplně nefunguje jak slibují (možná jim jo, nevím), ale nedávno jsem něco kupoval od obchodníka z Asie, který sliboval to samé. Zásilka šla podle razítka z Německa, ale i tak šla přes celnici. Myslím, že většinu těchto triků už celníci znají...

Odkaz ke komentáři

Já jsem odtamtud právě objednal Citizeny, protože i když mi vyměří dph, tak pořád to bude nejlevnější. Takže když to 14 dní vydržíš, tak uvidíme, jak po tom pudou celníci. 

Jak jsi platil ty Citizeny? Kartou nebo Paypalem? Kolik byla částka v USD? Více než 150 USD?

Vypadá to, že chtějí zasílat jen na adresu v Paypalu.

Má někdo zkušenost s Watcheszon pár dní starou? Platil někdo kartou více jak 150 USD?

Při platbě Paypalem jde změnit adresa doručení na jinou než registrovanou v Paypalu?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...