safi Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 (upraveno) http://show.idnes.cz/zemrel-slavny-spisova..._literatura_mad Zdroj obrázku: static.howstuffworks.com Upraveno 18. března 2008 uživatelem ¨safi
rmx Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Věčná škoda, jeho knížky jsem hltal jedním dechem. Jednou (tam) musíme všichni.
Stoner Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 No jo, musíme tam všichni... Jeho knížky i osobnost byly super...
Kalifx Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Budiž mu křemíkové nebe lehké ... dnes jsem si jako projev soustrasti vzal na cestu do práce knižku Setkání s Rámou...
railmaster Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Minimálne za ten Clarkeov pás by zaslúžil... Nobelovu cenu.
Pepino65 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Když jsem byl v prosinci na Srí Lance a ACC slavil devadesátku, tak jsme si tu dělali legraci, že by ho bylo dobré navštívit. Věčná škoda, vzalo to rychlý konec. Tak už je doma mezi hvězdami.
mars65 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 decebal napsal: On neumřel, pouze odletěl .
miraart Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 decebal napsal: On neumřel, pouze odletěl . Tak to asi je. Četl jsem snad všechno. Moc krásně psal a je to prostě škoda.
thovt Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Romány bájo, vždy jsem ocenil, že vycházely z opodstatněných hypotéz... Takových spisovatelů sci-fi není moc, a takového formátu už vůbec ne. Každý tam jednou musíme, škoda, že se mu nesplnilo přání dožít se kontaktu nebo důkazu existence mimozemské civilizace, jak si přál. Asi si zase vezmu k posteli některé z jeho děl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se