Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Jak jsem je vcera celkem obhajoval, tak se mi to dnes nejak rozlezelo... a uz me uplne neberou no.

Btw: letos neni zadna LE speedu? :D

Ja som mal hlavne na mysli tu vyriantu rosegold/titan, to je nieco priserne..

LE speed sa tiez cudujem ze nenasli nejake vyrocie prdnutia pomocneho inziniera pre padakovy system Apollo..

Buduci rok to zrejme rozbalia - 50te vyrocie AP 11 hm... chystajme bubaky a kontakty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, nevím, co je na nich přeplácaného? Kromě vlnek na nich nic navíc není. Snad jen, že kvůli datumovce na 6 je to ve svislém směru trochu vic nahuštěné, ale jinak mi to přijde téměř stejný. Na reálných fotkách navíc vypadají lépe, protože ty vlnky nejsou tak výrazné. Kdyby nestály o tolik víc, uvažoval bych o nich.

Odkaz ke komentáři

to preplacani neni jen na cifru, ale i objemove - vetsi, tezsi, vyssi.

No, nevím, co je na nich přeplácaného? Kromě vlnek na nich nic navíc není. Snad jen, že kvůli datumovce na 6 je to ve svislém směru trochu vic nahuštěné, ale jinak mi to přijde téměř stejný. Na reálných fotkách navíc vypadají lépe, protože ty vlnky nejsou tak výrazné. Kdyby nestály o tolik víc, uvažoval bych o nich.

Odkaz ke komentáři

to preplacani neni jen na cifru, ale i objemove - vetsi, tezsi, vyssi.

Tak tak, souhlas Trubadure, ale jsem tolerantni tak chapu ze 1000 lidi, 1000 chuti...

Ale ten Ka ventil (Kanagon ventil) misto He ventilu je za me vubec nejvic nejlepci... :lol2:

Odkaz ke komentáři

A ja tady cca. pred mesicem prodal sve krasne, zanovni SMPcka. :( Tahle nova verze je naprosty hnus. V realu na videu to vypada jeste hur a lacineji nez na renderech. Jak tady padlo jiz nekolikrat, uplne se z nich vytratila ta univerzalnost a elegance, ktera je predurcovala jak do more, tak k obleku do spolecnosti a v tom prave spocivalo jejich nejvetsi kouzlo. Svych SMP jsem se puvodne zbavoval kvuli velikosti, protoze mam proste radeji vetsi hodinky a planoval jsem nakup PO 600 v 45.5mm, ale nakonec jsem skoncil u osvedcenych SDcek od Rolexu. Proto jsem se celkem tesil, ze nova velikost SMP hodinky zase posune evolucne kousek dal, ale tohle se proste nepovedlo. :(

rolex_sd_01.jpg

Upraveno uživatelem flax
Odkaz ke komentáři

Uz jen kdyz srovnam hloubku datumovky u noveho modelu vs puvodni model, tak se mi z toho chce zvracet. U puvodniho modelu, byla datumovka tesne pod cifernikem a plynule na nej navazovala. Ted je tam dira jako do... ;) Taky mi celkem vadi, ze novy model jiz nema embosovane logo Omega. Myslim, ze tento drobny prvek hodinkam slusel a pusobil hodne plasticky, dalo by se rict, ze mne na celem ciferniku bavil asi nejvice. O dalsich vecech snad ani nema smysl psat...

omega_prodej_06.jpg

Odkaz ke komentáři

Tý jo, lidi. Začínáte mne znejišťovat. Abych byl přesnější, nové SMP se mi, asi jako jednomu z mála tady celkem líbí, ale také zároveň uznávám, že ty současné jsou hezčí. Na těch nových se mi líbí inhouse a, rovněž jako jednomu z mála zde, i průhled. Rád se dívam na vrtění setrvačky a strojek vůbec. Ani těch 42mm by mi nevadilo. Nosím teď 44mm a je to v poho. Ale těch 13mm na výšku oproti 11,5 u současných už znát je. Tak mi pomalu začíná vrtat hlavou, jestli namísto Moonů nekoupit nakonec končící Seamastery, dokud jsou ještě skladem nové. Klasické hesalitové Moony se asi hned tak nezmění, ale současné SMP tu brzy nové nebudou... Sákryš, mít tak člověk prachy na oboje, nebo ještě lepe na všechny tři...

Odkaz ke komentáři

Omega bohuzel nepochopila, ze zdokonalovani dokonaleho je velmi tezky, ne-li nemozny, ukol.
Zaroven vse stavi na svem inhouse 8xxxx, nebo 9xxxx, kde je dost limitovana znacnym rozmerem strojku. Kdyz k tomu prida pruhledy, tak uz je to pasik.
Tajne doufam, ze se jim podari stejne jako v minulosti sve inhouse ztencovat...

Odkaz ke komentáři

Pleteš, je to 2892 s přidanym koaxiálem a nějakejma dalšíma změnama.

O 2892 jsem věděl, ale zásah do krokového mechanismu (koaxiálem) mi přišel natolik výrazný, že jsem to považoval za "inhousovanou" ETU :-). No nic, to není teď podstatný. Hodnotu hodinek to v mých očích nijak nesnižuje, obzvláště pak v porovnání s tou novinkou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...