Jenkiz Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Treba aby si nekdo, kdo je nemel jeste na ruce, mohl predstavit rozdil ve vysce, vaze apod. Navic ty srovnani beru spis jako prilezitost videt je jinak nez jen na fotkach a treba z ruznych uhlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Aby ten, kdo nema love na Rolex GMT, nemel pocit, ze je socka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Aby ten, kdo nema love na Rolex GMT, nemel pocit, ze je socka .Tydle typy bejvaj agresivni a tou srovnavacku ti budou dokazovat, ze je to v podstate to samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Jo, takhle jsem to presne myslel.Tydle typy bejvaj agresivni a tou srovnavacku ti budou dokazovat, ze je to v podstate to samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Tydle typy bejvaj agresivni a tou srovnavacku ti budou dokazovat, ze je to v podstate to samy.Kdepak to samý, naopak lepší ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Jsou super. Jake jsou dojmy po par tydnech noseni? A co ten tah, je pohodlny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Mam ich na ruke v podstate 3 tyzdne vkuse a je to pohodicka. zvladli vsetko, su to take fajn univerzalky. Neurazia ani v horach a ani pri baxene. Ocenujem nizku vahu a vysku, rozmer akurat na moju 17cm ruku. Tah je pohodlny, super su na kozi aj nato. Fakt im nemam co vytknut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Nádherný hodinky s duší kdyby se nezarývala korunka do předloktí jsou skvostný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Nádherný hodinky s duší kdyby se nezarývala korunka do předloktí jsou skvostnýTo je "hřbet ruky" ... Jinak je to patrně tím, že má hodinky na volno a nemyslím, že je to špatně, udělají to všechny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 To je "hřbet ruky" ... Jinak je to patrně tím, že má hodinky na volno a nemyslím, že je to špatně, udělají to všechny hodinky.Měl jsi je? Já ano a prodal jsem je. Ta korunka je retro-velká. Přičti k tomu minimální výšku dýnka a je to recept na odřenou ruku. Dá se to i vygooglovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Měl jsi je? Já ano a prodal jsem je. Ta korunka je retro-velká. Přičti k tomu minimální výšku dýnka a je to recept na odřenou ruku. Dá se to i vygooglovat.Měl jsem je dva roky zpět ... korunka mi přišla v pohodě, vadil mi 22mm tah ... nosím běžně DeepSea a ty mají korunku možná i větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Mě se naopak velká korunka líbí moc a o oděrkách ruky nemůže být řeč, zvláštní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Jsou fakt parádní a ta zmoklá fotka se ti Huhu povedla! Já, jelikož zjišťuju, že hodinky raději stejně nosím trošku výš nad zápěstím (na gynekologa) a ne moc volně, aby mi "necestovaly", tak zarývající se korunky bych se asi taky nebál... do budoucna je určitě vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Jsou fakt skvělý když Vám sedí tak to je fajn.Holt jsem se smířil s tím, že mám ruku jen na Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Pozor, na starsich modeloch bola korunka velka. na bb58 je to v pohode. hodinky mam momentalne hodne na volno, preto su dole a ruku som mal kvoli fotke vytocenu. fakt sa nieje coho bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Aha, já měl jedny z prvních ještě s Etou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Pozor, na starsich modeloch bola korunka velka. na bb58 je to v pohode. hodinky mam momentalne hodne na volno, preto su dole a ruku som mal kvoli fotke vytocenu. fakt sa nieje coho bat Zkoušel jsem 58 u Bechyněho a jsou v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Taky je budu muset vyzkouset, az budu mit cestu do Prahy. Ale porad tak nejak doufam, ze pristi rok bude vic barevnych variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Hráli jste si s tím konfigurátorem? https://www.tudorwatch.com/watches/experience Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se