Prokop Odesláno 11. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Od nynějška každý další kus, který natrefím nabídnu. Už jsem uspokojil poptávku našeho muzea i svou.
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Jen tak pro orientaci, jaka je dnes trzni cena puvodniho orliku? Naposled jsem slysel neco o 40tis?
Ondraj Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Od nynějška každý další kus, který natrefím nabídnu. Už jsem uspokojil poptávku našeho muzea i svou. hlásím se
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 No já slyšel 20 - 100tis. Ale víš jak to je, záleží na koho trefíš a jak moc je chceš. A protože hodinky nejsou priorita no. 1, tak je vlastně nechci
Prokop Odesláno 11. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Těžko říci, jaká je jejich tržní cena. To záleží jak moc je chcete a na odpověď kolik byste za ně byli ochotni zaplatit si musíte každý odpovědět sám. Jinak tržní cena odpovídá i situaci, ve které ke koupi dochází. Soudím, že kdybych chtěl hodinky vydražit zde na chronomagu, mohla by se cena vyšplhat až k 80.000,-Kč. Kdo ví, možná jsem to ještě podcenil.
Ondraj Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 takže mají vlastně stejnou hodnotu jako naše L.E. :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Tady se nedraží, tady se prodává! Já bych za ně asi nedal víc jak 30 tisíc. Když si vezmu, že za tisíc euro koupím na Ebay velmi pěkné a raritní vintage hodinky různých značek... Na druhou stranu pokud by to člověk bral jako investici? Otázkou je budoucí poptávka. A jestliže bude známo mezi širší veřejností a ne jen mezi nadšenci do hodinek, že se cena může vyšplhat vysoko, mohlo by se objevit více dalších Orlíků a cena by mohla i klesnout. Přece se neztratilo nebo nerozbilo 600 hodinek. Kolik lidí ochotných za ně zaplatit přes 30 tisíc se u nás najde?
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 A nejen u nas. Na ebay je pravidelne k videni inzerat nejakeho rakusaka, ktery se po nem pidi a ptali se mne na nej i anglicani a jeden american Osobne jsem rad, ze mne tenhle model velmi neoslovil, takze za nim nebudu brecet..
Prokop Odesláno 11. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Je třeba ho vidět. Dýchá z něj skutečně něco víc. Překvapilo mne, jak ty hodinky vypadají po těch 41 letech zachovale. Na to, že je měl člen skupiny armádních potápěčů a evidentně je nosil pravidelně, vypadají fakt skvěle. Zachovaná je i kompletní kresba otočného kroužku.
Dynno Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Identifikoval jsem další z kousků s číslem 65-523. Čekal sem ale, že i někdo z Vás už bude moci něco přihodit do seznamu. To jste sběratelé. Mňa len udivuje, že v roku 1965 sa vyrobil už aj 523 kus. A čo bolo v rokoch 66-68? To už len oddychovali a každým rokom vyrobili už len po pár kusoch, keď v prvom stihli takmer celú várku?
Prokop Odesláno 11. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2006 To rozpětí jsem tam nechal, protože původní informace byla, že Orlíky byly vyrobeny v roce 1968. Je ale dobře možné, že byly vyrobeny všechny během roku 1965. Zatím není dostatek informací, abychom tuto informaci potvrdili.
cigi Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) na aukru dnes končí kousek číslo 65-030 o autenticitě nemohu nic říct. Oživuji toto vlákno, protože předpokládám , že doplníte množství za ty 3 roky získaných informací a čísel a fotek. Upraveno 26. května 2009 uživatelem cigi
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 na aukru dnes končí kousek číslo 65-030 o autenticitě nemohu nic říct. Oživuji toto vlákno, protože předpokládám , že doplníte množství za ty 3 roky získaných informací a čísel a fotek. Já mám 65 220 a fotky jsou v jiném vlákně.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 Tak šly za 55 tisíc. Někdo z nás? Pochlubte se.
Bert Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Tak šly za 55 tisíc. Někdo z nás? Pochlubte se. Tak já se teda chlubím . Od včerejšího odpoledne jsou 65 030 moje. Splnil jsem si sen. Dřív než jsem je vydražil, osobně jsem si je prohlédl. Stav je opravdu skoro NOS, takže z mé strany maximální spokojenost.
bandicoot Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Bert: z fotek ten stav vypadá parádní... tak pak nahoď fotky do chlubícího vlákna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se