Dokusan Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Sem to proklikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Sem to proklikal Děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Hotovson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Hotovson Díky chlapi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Když budete mít chvilku, budu rád, když to proklikáte :-) Bude to pro mě znamenat další řeme. Pokud odkaz ještě někomu dorazil do mailu, tak sem s ním, rád oplatím. http://bit.ly/2HiisPNSborez> hotovo... ;-) A mohl bych Vás alpináře také poprosit o to samé? Díky moc. ;-)http://bit.ly/2H2W6Uz Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tak opět hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tak opět hotovo Díky moc. ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Sborez> hotovo... ;-) A mohl bych Vás alpináře také poprosit o to samé? Díky moc. ;-)http://bit.ly/2H2W6Uz Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkHotovo a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Zajímavý článekhttp://www.watchuseek.com/baselworld-2018-alpina-alpinerx/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 21. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Pánové, máme zafundováno. Je třeba doplnit adresy, finální výběr designu a netrpělivě čekat. co je od Alpiny sympatické, že extra řemeny je možno přiobjednat za symbolických 30 kč včetně například spony (20 kč). Alpina ještě na poslední chvíli přidala zelený design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 21. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 (upraveno) Ta zelená je tak neobvyklá, že jí asi dám šanci. Upraveno 21. dubna 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Já to dal takto: Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Já takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Objednali jste nějaké extra strapy? Já asi 6 variant za 180 Kč )) Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Já 3x cca všechno :-) Za tu cenu super remeny a spony :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Květen se blíží... Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Sakra, nechtěl jsem toho zneužívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Jsem si prvně myslel, ze tam mají chybu :-) Ale podle mne můžeš nakupovat i teď :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 No jsem moc zvedav na prvni live fotky a dojmy, kazdopadne ta moznost s personifikaci se Alpine urcite povedla, a zajimave to stroje na prvni pohled urcite jsou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Já se pořád nemohl rozhodnout, bylo to peklo... :-DVybíral jsem z těchto variant: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se