Přejít na obsah

Ultimátní letní hodinky

Doporučené příspěvky

Odesláno

co posledni pocin od Warda? Barvicky, sellita, rozumna cena. Bohuzel pred tydnem skoncila 15% sleva, ale i tak... kvalita zpracovani je bez debat velmi dobra.

https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-trident-316l-yellow-limited-edition-range

a26064aa51b611982577b9e2ae223f06.jpg

a nebo modry bronzovky?

https://www.christopherward.co.uk/c60-trident-pro-600-bronze

098f44409833c5f57beb618e57f35ebd.jpg

edit: doplneny obrazky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já čekám, jestli nebudou s větší ne 15ti procentní slevou. Pak bych je určitě vzal. Ale tento konkretni model ani nestihaji vyrábět, takže větší sleva než 15% zatím není příliš pravděpodobná

Odesláno

@Ragoon, delaji je i v 38mm, to nemuze byt velke

Tyjo to sem uplne prehledl, zatim sem to jen rychle prolitl na mobilu. Diky za upozorneni, super zprava :)

Odesláno

Tyjo to sem uplne prehledl, zatim sem to jen rychle prolitl na mobilu. Diky za upozorneni, super zprava :)

Neprehledl, je to kvetnova novinka. Mrkni na New releases.

Je tam navíc kupon na 100? slevu

Odesláno

Ja zjistuju, ze pro me ultimatni letni hodinky jsou proste igeny na svetlem remenu. Mam je spojene s cestovanim a objevovanim mist...

13caeb6f1f73995f16b73deeee46e483.jpg

Jak jsem tu ale brojil za oranzove Doxy, tak jsem neodolal a musel jsem je zase poridit...

f0a0da430e995e8e2d29985f8bbe30cc.jpg

Odesláno

No tak čmoudi nás vypekli, takže hledám dál (už vim co), ale zatoulal jsem se dneska k Bechyněmu a mimo jiné se podíval na ten můj původní výběr. Naživo na ruce je to daleko hezčí, než na fotce.

7397e3bac8641ec528ea5f170c73ed18.jpg

Sedí to na ruce skvěle a bylo mi vysvětleno, že ta ETA, která mě tam sere, začíná být velmi vyhledávaná varianta těch hodinek. Jak začli s inhousama, ETA už nebude zásoby se zmenšují

Jak moc velkej bullshit to je nevím, tak mi k tomu klidně napište názor.

Odesláno

No tak čmoudi nás vypekli, takže hledám dál (už vim co), ale zatoulal jsem se dneska k Bechyněmu a mimo jiné se podíval na ten můj původní výběr. Naživo na ruce je to daleko hezčí, než na fotce.

7397e3bac8641ec528ea5f170c73ed18.jpg

Sedí to na ruce skvěle a bylo mi vysvětleno, že ta ETA, která mě tam sere, začíná být velmi vyhledávaná varianta těch hodinek. Jak začli s inhousama, ETA už nebude zásoby se zmenšují

Jak moc velkej bullshit to je nevím, tak mi k tomu klidně napište názor.

Sedi pekne, ale s tou etou jsem nepochopil co tim chtel basnik rict ...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Že za třicet roků, kdy bude Tudor už dávno jen inhouse bude ETA Tudor vzácná rarita. Taky v to doufám ;-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

no tys tomu tedy nasadil ?korunu?! blahopreji, tomu rikam ultimatni vyber... :-)

Ja osobne jsem tedy veril, ze to nevydrzis a pujdes do tech prvne zminovanych Tudoru Chrono Heritage.

Tak at slouzi, tohle vlakno me opravdu bavilo, doufam ze tu nekdo bude pokracovat ve tvych stopach a vybere dalsi vesely letni ultimatky...

• po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...