kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Co jsem koukal na predchozi stranky tak 54 a 60 tis.Me se libej, dlouho nad nejakejma orlikama premyslim, i na vymenu, ale odrazuji me opravdu jen ty ceny. Upraveno 29. června 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 diky moc, byl sem na mobilu a strasne linej googlit 95 za 53.900http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/sportovni/prim-orlik-38.htm105 za 59.900http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/sportovni/prim-orlik-38-kal-105.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 v pohode, nech sluzi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Mi se líbí obě varianty. Rozměr je velmi pohodlný i když 40 by nebylo od věci. Orlík II. považuji už za nadrozměrný. Tedy ve vztahu k mému zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Jaká je maximální denní odchylka toho in-house kalibru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Delaj neco kolem 25s denne do plusu.Za ty prachy nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Ta korunka je šoubovací? Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Orlik 95 je šroubovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 korunka je srobovacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Delaj neco kolem 25s denne do plusu.Za ty prachy nic moc.Hm, to je bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Hm, to je bída.Přece si nekupujete hodinky, abyste věděli kolik je přesně hodin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 2. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Korigovat čas u běžných manuálů s nešroubovací korunkou, to beru skoro jako ranní rituál. Ale korigovat ho u autrromatů se šroubovací korunkou je otrava Jinak jo, hodinky pěkné, ale mám stále Zekonovky s datumovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Přece si nekupujete hodinky, abyste věděli kolik je přesně hodin :-)A jo vlastně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Delaj neco kolem 25s denne do plusu.Za ty prachy nic moc. Hm, to je bída. Přece si nekupujete hodinky, abyste věděli kolik je přesně hodin :-)Na to je přeci mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Zkousel jsem si je v obchode a ta keramicka luneta a vypoukle safirove sklicko je posouva o uroven vyse, nez Zekonovky. Dokonce ani ta mimostredka mi nevadila, ze je tak nizko, i kdyz... Cenu nekomentuju. Kdo na ne ma penize i ruku a libi se mu, at si je koupi a bude mit pekne univerzalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Pro toho, kdo chce in-house výrobek v kvalitě hodinek z 60. let asi dobrá volba. Nevěřím, že bude bez servisu fungovat 30let v kuse jak staré Primky (což ani tehdy Prim nedoporučoval, jen doba byla taková a tehdejší dělník hodinky nosil a neřešil, dokud v nich nezarachtalo). Rozhodně ale za servis nevyplajznete 14tisíc korun jako např. u Omegy, která dnes ale nabízí proti tomuto technologický skvost na úrovni dnešní doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Zkousel jsem si je v obchode a ta keramicka luneta a vypoukle safirove sklicko je posouva o uroven vyse, nez Zekonovky. Dokonce ani ta mimostredka mi nevadila, ze je tak nizko, i kdyz... Cenu nekomentuju. Kdo na ne ma penize i ruku a libi se mu, at si je koupi a bude mit pekne univerzalky. V Eltonu to určitě popřou, ale byl to vlastně můj nápad, v 2015 jsem si pořídil E.S., a to sklo se mi hodně zalíbilo, proměřil jsem to a jednoduše jsem to vyzkoušel, následně jsem si objednal stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Má pravdu, předsedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Navštívil jsem stránky primu a začíná to tam konečně vypadat, že prodávají hodinky. A hlavně koukám na to, že místo nápisu čechmejd je tam prim 1949 to sou mi ale novoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Pro mne ta 105 zatím nejlepší remake orlíků, preferuji sice manuál, ale chápu, že pak by asi byl problém zatěsnit korunku na udávanou hodnotu - je to malá náplast, ale OK. Jinak pro mne naprosto bezva, dokonce musím říct, že se mi velmi líbí více vystředěná mimostředka - dáááleko hezčí, než třeba pračka nomos - to je snad nejdospělejší rozhodnutí primu za poslední dobu - gratuluju, takhle mají podle mne vypadat hodinky s mimostředkou - sedět pevně na zadku. To, co je na tom nefér je, že každej novej remake orlíků naprosto , ale naprosto strčí do kapsy všechny předchozí. Tohle už je koupitelný i za tu cenu, prostě do krásy dospělý remake orlíků. Co se týče opisování - mohli třeba zkusit napsat na lunetu tu 60. Třeba trochu jako optickou protiváhu té řádně nízko položené mimostředky. Upraveno 19. července 2018 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se