dan010 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Z dnesniho Reflexu.. tendleten pan taky ocividne pozna kvalitu. Rad bych svy PO prodal, ale ted uz je asi nikdo nekoupi.. AC5CAE10-82D3-4E0E-BF6E-80EAE014D74B.jpegTo mam za to, ze ctu takovy kokotiny. Asi blbej dotaz, ale kdo to je? To je nějakej další Bureš? :-D
dan010 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Aha, tak toho jsem v životě neviděl. To bude asi tím, že na Barrandov nekoukám a bulvár nečtu. :-D
Roland Sands Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Classic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PO i dnes večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Vytahl jsem je k vode...nakonec tam taky patri Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 S malou na prochajde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moony double safír ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Smpc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 SmpcTa fotka s tou kapkou je woow 8-)
Bembeg Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Jedna včerejší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 om.png Moony double safír ... 20180715_194016.jpgJsou super, ale nemůžu si pomoct, při každém pohledu na tuhle verzi jsem rád, že jsem dal přednost hesalitu. To mléčný kolo by mi tam prostě vadilo. Ale nadruhou stranu, průhled na strojovnu bych bral všema deseti. :-)
VojtaJ Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Ta fotka s tou kapkou je woow 8-)Přidávam se. Fakt úžasná fotečka...
bobi Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Jsou super, ale nemůžu si pomoct, při každém pohledu na tuhle verzi jsem rád, že jsem dal přednost hesalitu. To mléčný kolo by mi tam prostě vadilo. Ale nadruhou stranu, průhled na strojovnu bych bral všema deseti. :-)Průhled na strojovnu je přímo úchvatný,"mlíčný kolo" není až tak hrozný,přijde na to ,z jakého úhlu se na ně zrovna vejrá .Navíc si myslím,že safír je na každodenní nošení rozhodně praktičtější.Mně spíš vadí,že se musí občas natahovat,což mi stále nejde.Proto je také skoro nenosím a mám cukání je prodat.Jinak na ruce sedí super - yes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Romis Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 to shewcza: Gratulace,ať dělají dlouho radost....krásný fotky...ta s kapkou luxusní... jedna moje obyčejná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Tak teď tyto GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malve Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Pěkný, nečekal bych, že to bude vypadat takhle dobře. To je origo guma nebo aftermarket?
Patrik Trinh Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Pěkný, nečekal bych, že to bude vypadat takhle dobře. To je origo guma nebo aftermarket?Děkuji, Ebay :/
ave1112 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se