Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kluci, mám to už ve vlákně výměna, ale když by někdo chtěl Moony a měl na výmenu menší PO 2500 nebo 8500, případně třeba i SMP, SMPc,...   nechť pošle SZ :)

Odesláno

Ja už ano, moc velké pouzdro, Heliovy ventil vypadá jako cupcake a průhledné dynko na potapkach mi nesedi, vlnky na cifru nejsou tak zaoblene jako na klasických bondovkach. Ale každý má rad něco jineho :)

Odesláno

Ja nosival hodinky na levé ruce a to jsem pravák, ale futra nebyli zrovna přátelské takže už téměř rok nosím na prave ruce a je to pohodlnější. Už si nedokážu představit nosit je na levé .D

Odesláno

Že jo :-)

Ale ne, neměl jsem je v ruce, nemůžu soudit.

Ja mám staršie bez vlniek čierne, ale tie nové sú tiež super.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Devátý přírůstek do mojí skromné Omega family.

Od Omegy jsem vyzkoušel už kde co, ale řada Constellation pro mne byla až doposud velkou neznámou. 

První dojmy jsou pozitivní, velmi pohodlných 35 mm, nízké pouzdro, plastický cifr, příjemný tah a nevšední řešení spony. Takže ke košili ideální parametry.

Skoro se divím, že jich tu není víc. Samej Bond a astronaut, kravaťákům mohu "céčka" jen doporučit. Jasně, není za nima nijak zvlášť silný marketing, nebo cool příběh, ale ta řada za vyzkoušení opravdu stojí.

post-22647-0-69158100-1550323453_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...