patrizzio Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Dnes tiež takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 V 3. 8. 2020 v 8:50, DeeKey napsal: Úspěšný start do nového týdne To je Uncle Seiko, ne? Pokud ano, co na něj říkáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 (upraveno) @Fade já jsem spokojený, postačí, když řeknu, že už jsem jej týden nesundal, přičemž měnín řemeny denně. Zpracování výborné, vše lícuje, je lehký, hlavně má 5 možností mikroregulace a koncovky uměle nepřídávají L2L. Nevýhoda může být právě ta váha. Těm, kdo mají raději volný tah, můžou hodinky dost pochodovat kolem zápěstí. Dále leštěné okraje budou hned poškrábané, ale zase hezky navazují na leštěné pouzdro hodinek. Celo-broušená varianta mi přišela nudná. Těď je tam sleva 10 %, neváhal bych. USPS už dodává během cca 14 dní. Jen bacha, čapli mi jej celníci a musel jsem platit DPH. D. Upraveno 6. srpna 2020 uživatelem DeeKey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 41 minutami, DeeKey napsal: @Fade já jsem spokojený, postačí, když řeknu, že už jsem jej týden nesundal, přičemž měnín řemeny denně. Zpracování výborné, vše lícuje, je lehký, hlavně má 5 možností mikroregulace a koncovky uměle nepřídávají L2L. Nevýhoda může být právě ta váha. Těm, kdo mají raději volný tah, můžou hodinky dost pochodovat kolem zápěstí. Dále leštěné okraje budou hned poškrábané, ale zase hezky navazují na leštěné pouzdro hodinek. Celo-broušená varianta mi přišela nudná. Těď je tam sleva 10 %, neváhal bych. USPS už dodává během cca 14 dní. Jen bacha, čapli mi jej celníci a musel jsem platit DPH. D. Já pořád přemýšlím který objednat. Pořád nevím jestli tento nebo 1171, což je klasika. Nemáš ještě nějaké fotky nebo video? Určitě by se to sem hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 (upraveno) @Fade Na to je jednoduchý lék - vem si oba. Za ty prachy nemají konkurenci a v porování s cenou originálu si jich můžeš koupit šest půlek. Pár dalších fotek kdyžtak dohodím zítra za lepšího světla. Upraveno 6. srpna 2020 uživatelem DeeKey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 15 minutami, DeeKey napsal: @Fade Na to je jednoduchý lék - vem si oba. Za ty prachy nemají konkurenci a v porování s cenou originálu si jich můžeš koupit šest půlek. Pár dalších fotek kdyžtak dohodím zítra za lepšího světla. Uffff, už tak střídám řemeny s nato a origo Speedmaster tahem. K tomu 1171 od US a flat link a mám tři kovové tahy. To bych nedělal nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Jsou prostě krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @sobi - super V práci takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @Axel super řemen, co je zač? Chtěl bych něco takového, ale v hnědé barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Před hodinou, pepyczek napsal: @Axel super řemen, co je zač? Chtěl bych něco takového, ale v hnědé barvě... Děkuju, je to řemen od @jankoxxx , určitě doporučuju, krásná, čistá práce.. Tady shop -https://www.watchstrapheaven.com/shop tohle je můj kousek - https://www.watchstrapheaven.com/listing/568370685/green-tuscany-shell-cordovan-watch-band Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Tak hlavně dodržovat pitný režim,kujwa ... jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @Axel Super, moc díky, mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Seamaster GMT 50 YEARS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Je to docela náročný ... ("s tím vedrem") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 @bobi Mne az ted doslo, ze mas dvoje novy Bondovky.. Obligatni dotaz.. Jaky jsou lepsi? Pro a proti...? Jsem trochu jetej na modrou, ale ty polarky jsou skvele.. Jen horko tezko bych mezi nima vybiral, ty jsi to dilema vyresil hodne sverazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se