Murphy97 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2022 Kuciii, ja se vam strasne omlouvam, ale ty kuze za me nee. A nerikam to tady poprve. A ta cerna, to je hotovy peklo
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný.
ragu Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný.A sakra...gratulace. Máš i ten mesh?
Kid_A Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 před 20 minutami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Tohle je krasnej kousek
Seamaster Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Ja k nim mam takovy ambivalentni vztah, nevim co si to mam myslet o tomto modelu. Nevim proc u SMPC zabrousili k tem vintaznim odkazum ala MOD sipka a cisla na dynku, vintage lumi... tady k tem heritage odkazum se vracela logicky rada Seamaster 300, toto me prijde jako nesmyslana kolaz. Ale prosim bez urazky, jen stavim vne svuj nazor.
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Úplně v pořádku. Je mi jasný,že tyto hodinky tu moc kladných reakcí nezískají,ale to je v pořádku a jsem s tím v pohodě. Jen nevím proč mají daleko hladší chod lunety než všechny ostatní co mám. A jsou pohodlnější než klasické,jednak váha a podle mého jsou i nižší, bez toho pruhledu.
rekib1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Tohle je krasnej kousek Mě se líbí, gratulace ať dělají radost!… škoda, že to stojí nesmysl, ale mám pocit, že nesmysly stojí všechno…
Seamaster Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Tim ze jsou titanovy, tak na tom Natu budou sedet urcite lip nez ocelovy. Verim ze jsou pohodlne!
Vorel Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Krása, moc se mi líbí. Gratuluju
shewcza Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Gratulace Lukáši!
semi001 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Za modráky bych je neměnil, ale jsou hezké Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 @Vorel- Díky. @semi001-mas je pěkný a super fotky děláš,ale bohužel jsem měl potřebu zkusit tyto. Snad vydrží dlouho a budu mít taky chvilku klid.
Vladino125 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 @Pivas gratulujem k super hodinkam. Potrap nase duse este fotkamy.
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 @shewcza- diky chlape! @Vladino125- diky,budu se snažit, ale fotogenicke moc nejsou.
Radik Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 @Pivas Další zdolanej vrchol, to se jinak nedá nazvat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se