gerhard Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Bezpečné vlny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Ciferniky dvou limitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Už tady dlouho nebyly moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 vzpominka na leto... btw jsou na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Starý dobrý PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Taky PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Modrá je dobrá… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 ... už je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Tyhle se mi Prostě neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Vypadá to,že jsi zapomněl 28 nastavit datum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 6 hodinami, Pivas napsal: Taky PO Myslím, že do konce března dovětrám Pelagosy a pak nahodím znovu tyhle. Stejně jsou nejlepší. Jo a tu gumu bych konečně taky mohl nasadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Mam je ted delší dobu na ruce a fakt dobry i když jsou to moje nejvetsi hodinky,tak se mi dobre nosí. Jo a zitra návštěva v Onyxu a půjdou konečně na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Jo, taky jsem měl z velikosti strach, dokonce jsem v jednu chvíli zvažoval tu 39,5mm variantu, ale nakonec jsem rád, že jsem šel do 43,5mm. L2L je ve srovnání i se 42mm naprosto suprová. Nosí se fakt skvěle a to mám ruku 16,5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 17 hodinami, rekib1 napsal: Modrá je dobrá… Povedená fotka, o kolik jsou na tahu přesnější než na gumě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 A je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se