EpsteinBarr Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2023 Rano som vyrazil z domu s GS, ale pocas obednej prestavky som "musel" menit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2023 @EpsteinBarr tak pokial si menil len hodinky a nie trebars spodne pradlo, tak je to cajk..
cuborg Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2023 Tož jiné už nemám že Sent from my iPhone using Tapatalk
Campino Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2023 Prajem pekny den -:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2023 V 25. 1. 2023 v 11:31, M-72 napsal: Dik, seriál jsem neznal. Myslím, že je měl ve filmu na ruce i nějaký korejský J. Bond Vždy mám depku🫣 z vlásečnic na jiných hodinkách, tady to zcela odpadá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ještě pořád tam je ten vnější antireflex, který se škrábe
M-72 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2023 před 28 minutami, Fade napsal: Tak ještě pořád tam je ten vnější antireflex, který se škrábe Nezbývá než souhlasit.... ( to ti mě ale tak nějak netrápí, buď jsem na sklíčko opatrnej nebo to nevnímám )
M3maniac Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2023 Pěknou neděli všem, já dnes mé nedělní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2023 Dnes tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vorel Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2023 V poslednej dobe ich mam na ruke velmi casto. Pohodlne, nenapadne, co viac si priat. Teda snad, modreho surodenca @M3maniac by uvitali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2023 To určitě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2023 Tak já se taky přidám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Odesláno 1. února 2023 Zkázu raketoplánu Columbie před dvaceti lety nikdo ze sedmi členů posádky, pěti mužů a dvou žen, nepřežil. Čest jejich památce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Willie McBride Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Odesláno 2. února 2023 Dnes mi spoločnosť robia čierne vlnky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Odesláno 2. února 2023 před 6 hodinami, Willie McBride napsal: Dnes mi spoločnosť robia čierne vlnky ... Keramika, dobrý.
Jeronimo Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Odesláno 3. února 2023 Červený pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Odesláno 3. února 2023 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Červený pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sakra dobré!
Slaco Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Odesláno 5. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Odesláno 6. února 2023 Mrazive rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se