Tomak Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 Ještě je nemám ani dva týdny, ale jsou super
roberthonzik Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 Čekání na poště je úmorné i v neděli
Radik Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 Tak jsem si na chvíli vyzkoušel SMP trio, ale když chtěl kolega bezvlnky zpět, nemohl jsem mu je zbytečně zadržovat, tím spíš, když mě asi oslovily z celé trojice nejmíň. Na druhou stranu musím říct, že starý vlnky jsou opravdu povedený a měl-li bych si vybrat mezi novejma a starejma jako jedny jediný, zřejmě by to z praktickejch důvodů vyhrály ty starý. Krásný jsou! Navíc po péči v Onyxu -1s/den.
Akam Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 před 30 minutami, Radik napsal: Tak jsem si na chvíli vyzkoušel SMP trio, ale když chtěl kolega bezvlnky zpět, nemohl jsem mu je zbytečně zadržovat, tím spíš, když mě asi oslovily z celé trojice nejmíň. Na druhou stranu musím říct, že starý vlnky jsou opravdu povedený a měl-li bych si vybrat mezi novejma a starejma jako jedny jediný, zřejmě by to z praktickejch důvodů vyhrály ty starý. Krásný jsou! Navíc po péči v Onyxu -1s/den. nadčasové
Johanes Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 Dnes jsem nandal tyto.Mám je pár týdnů a zatím mě baví
Luky Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Já černý. Poslední nový kousek a jsou to fajn hodinky. Konečně zase v Omega klubu.
Pivas Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Ty tristovky jsou stejne super hodinky. Pekny to mate kluci.
Tomak Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 před 3 minutami, Pivas napsal: Ty tristovky jsou stejne super hodinky. Pekny to mate kluci. Díky
EpsteinBarr Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Kebyze nemam plnu kabelu diverov, tak tie modre beriem okamzite. No....musim sa zariadit vzhladom na danu situaciu Ale mate to obaja super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se