M-72 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 1 hodinou, ctvrtek napsal: To je dobrý tydlencty socerry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 5 hodinami, Pivas napsal: Ty nemají chybu. A Wolbrook jim sedne Wolbrook nato je super, vzal jsem modrý a olivový. Sakra, měl jsem vzít i ten černej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Podzim takže zpět na tah 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 22 hodinami, neferirkare napsal: Díky pánové, ale chtělo to malý postprocessing Šel jsem náhodou kolem… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Tak jsem se šel mrknout s kámošem na hodinky pro něho. A samozřejmě jsem to zase neustál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Musím říct, že tohle je má první zkušenost s tímto tahem od Omegy a dávám palec dolů. Ta zapínací Spona ten první dílkem tahu od spony ihned poškrábala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 2 hodinami, AquaTerra napsal: Musím říct, že tohle je má první zkušenost s tímto tahem od Omegy a dávám palec dolů. Ta zapínací Spona ten první dílkem tahu od spony ihned poškrábala. Komu by na tom v 600m pod vodou záleželo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Tak nějak na POhodu. Přivezl jsem z mých cest po světě manželce hrneček. Tak s ním machřila v práci. No, myčka udělala svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září V 28. 9. 2024 v 11:50, Borra napsal: No ty vole ještě to tak Profesor Dr. Jigoro Kano, zakladatel Kodokanu (Judo) My na tréningu hodinky nenosíme, ale děti, když při něm zlobí, sedí za trest "pod Džigorem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září V 29. 9. 2024 v 16:13, AquaTerra napsal: Šel jsem náhodou kolem… Gratuluju. Skvělý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 6 hodinami, AquaTerra napsal: Musím říct, že tohle je má první zkušenost s tímto tahem od Omegy a dávám palec dolů. Ta zapínací Spona ten první dílkem tahu od spony ihned poškrábala. Jo, tohle je velký nešvar. Hodinky samotný jsou ale skvělý. Na tom tahu jsou teda i pěkně těžký. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 2 hodinami, neferirkare napsal: Jo, tohle je velký nešvar. Hodinky samotný jsou ale skvělý. Na tom tahu jsou teda i pěkně těžký. Naprostý souhlas. Je to skoro 1/4 kg. A ty GMT jsou ještě vyšší a těžší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 19 hodinami, AquaTerra napsal: Musím říct, že tohle je má první zkušenost s tímto tahem od Omegy a dávám palec dolů. Ta zapínací Spona ten první dílkem tahu od spony ihned poškrábala. Tohle mi udělaly každé Omegy i každé Rolex. Za mě normální věc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října A pockej az zjisti, ze chrasti rotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Houby nikde tak aspoň příjemná procházka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 3 hodinami, Fade napsal: Tohle mi udělaly každé Omegy i každé Rolex. Za mě normální věc Tak proto v tom pokračují! Žádné Rolex a žádné Omega hodinky s jinými sponami mi nikdy tah neodřely. Defacto ani nemají jak, díky své konstrukci. Tohle za mne osobně správná cesta není. Imho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října (upraveno) @AquaTerra Nemá jak Tak to vysvětli mým Rolexkám. Asi dělám něco špatně Upraveno 1. října uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se