PetroH Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Trpi este niekto dalsi chorobou "nodate", rozumej cisty cifernik? 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Vstávání před 6 je nepříjemný, ale takový pohled v tramvaji to ráno trocho zlepší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince před 52 minutami, PickyR napsal: Vstávání před 6 je nepříjemný, ale takový pohled v tramvaji to ráno trocho zlepší. Plně chápu, taky mám rád, když je v tramvaji volno bez tlačenic. BTW hezký hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Za oknem je dnes dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Za voknem asi joo... ,ale jinak to stojí pěkně za houno 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetroH Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Mikuláš priniesol dcérke tetovačky, samozrejme musím mať aj ja... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Albíno 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Musel jsem je vyzkoušet a nadešel čas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Planety… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Procházka v dešti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuserpietro Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Nosím je teď méně, ale pořád mě baví, Speedy jsou srdcovka.. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Vlnke Na červené gumě než přijde origo na překlápěčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Po dlouhé době bondovky, jsou krásný a super pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Moje první Omegy, vždycky jsem je chtěl. Tak uvidíme jak si sedneme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se