Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, Tomak napsal:

Na vyzkoušení u Dušáka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A Tobě se zrovna tyhle líbí..? Příjde mi, že ty černé nad Tebou hrají jinou ligu.. 😌 Hodně zvláštní kombinace.. Materiálů i barev

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Axel napsal:

A Tobě se zrovna tyhle líbí..? Příjde mi, že ty černé nad Tebou hrají jinou ligu.. 😌 Hodně zvláštní kombinace.. Materiálů i barev

Samy o sobě jsou zajímavé a krásné, ale na ruce na mne použitou (ne)barevností působily nevýrazně a rozhodně bych si je nevybral.

Ze současné produkce mne nejvíc oslovuje s nimi současně vydaná černá varianta. Hliníková vložka lunety se mi líbí víc než lesklá keramika a v anodizaci bude i dobře odolná. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Tieto su uplne super. Nebyt He ventilu, urcite by som o nich uvazoval. A mam vyskusane, ze zial, heliak u mna neprejde. Skoda.

Popravde taktiez nechapem krok preco heliak napr. este o nieco predlzili a nezapustili ho do puzdra ako bolo napr na Planet Ocean starych (jedine len to ze su to potapky a manipulacia je o nieco komfortnejsia).

SMP:

030bc18b99e56fd55ba513214461afc9.jpg

PO:

c57ca035381be796b935c315c0a08b35.jpg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...