Jocker Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května (upraveno) 145.022-69 Upraveno 29. května uživatelem Jocker 3
Jeronimo Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Tam kde jiní začínají, Jeronimo končí.... Poprvé Bondovky 7 1
Klobatoro Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května 1502.40 - ted uz asi druhy tyden v kuse na ruce. 2
Axel Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Chvilku jsem tu nebyl Změna ale žádná... Spokojenost trvá 10 1 2
Humanzero Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Výborný domácí donut v Donuterii v Náprstkově ulici v Praze 1
Jan Procházka Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Měsíc v kuse, jsem překvapený jak dobře se nosí/sedí. Perfektní čitelnost jen se stále koukám a hledám datum. Předešlé reference mě odrazovaly velikostí (lug-to-tug) a tahem. Tady je tah OK, spona také dobrá (ale jako glidelock to není) mám starší verzi spony bez "mikroregulace" - zvažuju, že upgraduju. 1
Fade Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 28 minutami, Jan Procházka napsal: Měsíc v kuse, jsem překvapený jak dobře se nosí/sedí. Perfektní čitelnost jen se stále koukám a hledám datum. Předešlé reference mě odrazovaly velikostí (lug-to-tug) a tahem. Tady je tah OK, spona také dobrá (ale jako glidelock to není) mám starší verzi spony bez "mikroregulace" - zvažuju, že upgraduju. Zkus, ale já jsem byl zklamaný. Má to dvě pozice a je to fakt posunutí o nějaké 2mm a to je dost otázka, jestli ti to pomůže. Udělali regulaci jen proto, aby mohli říct, že tam je. To už je za mě lepší Easy Link od Rolexu, když nepočítám Glidelock, který je prostě nejlepší řešení.
Pivas Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června @PetroH- Krásné hodinky,ale zasloužily by si trochu lepší remen. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se