Leviathann Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Tak tohle se mi dneska stalo. Schválně, co je jinak? Ono to je spíš do rubriky "co mě dneska nasralo", ale co už. V Onyxu budou mít co na práci... 1
Harwey Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Si s nimi niekde drbol? Vypadnuty index sa u omeg tak casto nevidi.
Leviathann Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Odevzdávám takhle po obědě dítě do plavání, kontroluju čas a říkám si, že je něco jinak... Právě že si nejsem vědom žádného násilí. Sice je fakt nosím bez nějaké zvláštní péče, jsou to tooly , ale tohle...
Hector_24 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Asi byly moc na slunci hlavne asi zastavit hodinky...
Humanzero Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července (upraveno) White varianta v Butiku Omega s koženým perforovaným řemínkem a prošíváním. Jsou k prodeji, na klasickém tahu včera prodali Upraveno 8. července uživatelem Humanzero 1
bluman Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července (upraveno) On 7/8/2025 at 1:11 PM, Humanzero said: White varianta v Butiku Omega s koženým perforovaným řemínkem a prošíváním. Jsou k prodeji, na klasickém tahu včera prodali aka je, prosim Ta, vlastne ofico cena u AD? Upraveno 9. července uživatelem bluman
Campino Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 3 minutami, bluman napsal: aka je, prosim Ta, vlastne ofico cena u AD? U nás 8.260,- 1
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 3 hodinami, Campino napsal: U nás 8.260,- 215.500,- .Jestli dokážou u Dušáka dát slevu netuším 1
Seamaster Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července V 7. 7. 2025 v 16:25, Leviathann napsal: Odevzdávám takhle po obědě dítě do plavání, kontroluju čas a říkám si, že je něco jinak... Právě že si nejsem vědom žádného násilí. Sice je fakt nosím bez nějaké zvláštní péče, jsou to tooly , ale tohle... Ty jo, a to upadl cely index, nebo se jen vysypala lumi z nej? Jako cely index pujde vlepit zpet, ale ta vysypana lumi, to je spis na novej cifr, no drzim palce, at to moc neboli...
Leviathann Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července @Seamaster on vypadl ten svítící kousek lumi z kovového lůžka, ktere porad drží na cifru. Tak jsem z toho nešťastnej, uvidím co na to Ruda. Hlavně byly před dvěma lety na GO u něj a nečekal jsem, že pojedou takhle brzo do Jihlavy znova. Budu průběžně informovat.
Marosc72 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Nevedel som tomuto kúsku povedať nie 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se