Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Přehoupnul se měsíc bez nutnosti štelování data, čímž je automaticky větší šance, že zůstanou na ruce. Tak uvidíme na konci listopadu Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Radik a PO ešte máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jj, PO a tyhle SMP považuju za nerozlučnou dvojku. Jedny bez druhých by mi nedávaly smysl a jsem rád, že se mi je nakonec podařilo sehnat oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Modrou mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Modrou mám rád Máš to super, teď už jim nic nechybí in-house, high-tech materiály, rozumné proporce, co si víc přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Máš to super, teď už jim nic nechybí in-house, high-tech materiály, rozumné proporce, co si víc přát Dík, souhlasím. Jak jsem je dlouho hodně nechtěl, tak se mi teď líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) quote name="patprom" post="2418179" timestamp="1572628768"] Dík, souhlasím. Jak jsem je dlouho hodně nechtěl, tak se mi teď líbí :-)Já si rychle po týdnu zvyknul Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Radik tak do trojky ešte Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ty taky má neboj se nic. Je to skrblík ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Vzal jsem je trochu na vzduch Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Ty taky má neboj se nic. Je to skrblík ;-) Wole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Vymena vlozky, nebojte si to dojebat sami Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Moony dostaly novy boticky Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Pre Radika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Dík Už jsem se bál, že se zase uroluju, ale dávka je to rozumná A hodinky krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 dnes OMEGA de Ville chrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 I dnes a změnu zatím nechystám. Uvidíme koncem listopadu, kdy se zase láme datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Sice throw back, ale rockovy PO tady jeste nebyly Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Adamwait4it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Sice throw back, ale rockovy PO tady jeste nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se