Radik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Ale ty modrý vlnky se fotí dost blbě Nejlíp se mi osvědčilo za slunečnýho dne, ale ve stínu. Pod umělým světlem tragédie, na přímym slunku jedovatá modrá a vidět každý šmátnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Lumi stojí za prd. Vem si nejlevnější pětky od Seika a to je jiný mazec. Tak modrá je fakt modrá a lumi taky nemá chybu. Prakticky stejné jako u blnr. Prostě nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Lumi na bondovkách svítí super, srovnatelně s rolex či breitling, akorát tvar ruček to trochu kazí. Jsem zvyklý na noc hodinky prostě položit na noční stolek (bez nasvěcování) a usnout. Čas z polárek v poho odečtu i na těch pár decimetrů aniž bych musel zvednout hlavu z polštáře. U bondovek ale vidím jen svítící kruh z indexů, ve kterém jsou poněkud utopené lumi body na koncích ruček. V tmavém středu ciferníku pak nesvítí žádné jasné čáry ukazující polohu ruček, jak jsem zvyklý z jiných svých hodinek. Pro odečet času tak musím bondovky zvednout a podívat se víc z blízka, pak to není žádný problém, na kratší vzdálenost jsou po celou noc vidět i ty drobné lumi čárky po stranách ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Málo světla v roztřepaněm MHD, ale jsou tam https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191210/824eea0953328cb814d6032d86f79691.plist Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Málo světla v roztřepaněm MHD, ale jsou tam https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191210/824eea0953328cb814d6032d86f79691.plist Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Tak uz aj ja sa vytesujem z vlniek. Vobec som ich nechcel a uz si ani neviem spomenut ze preco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Tak uz aj ja sa vytesujem z vlniek. Vobec som ich nechcel a uz si ani neviem spomenut ze preco... Jsou nádherný. Přesně pro ně jsem si šel, ale vzal jsem přítelkyni a ta mne nakonec přesvědčila pro univerzální černou. Nelituji, ale chtěl bych je mít oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Mne sa pacia v kazdej farebnej variante. Ciernych hodiniek mam vela a povodne som chcel SMP na tahu a v modrej. Ale ako to uz nikedy chodi, skoncil som s tymito na gume. Zatial to vyzera ze som den odo dna spokojnejsi?. hlavne s tou gumou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Já je chtěl zase hlavně na gumě kvůli pohodlí (na tahu už mám polárky), ale pak když jsem srovnal vzhled černých na gumě a na tahu, tak byl tah jasná volba a jsem s ním taky čím dál tím spokojenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Uplne suhlasim? ciernym a modrym IMHO guma az tak nepristane? Sede zase nevyzeraju uplne najlepsie na tahu? Mne na tahu SMP prisli uz subjektivne trochu moc velke? Ako nie ze by to zle vyzeralo, len som nemal pocit ze sa to bude nosit ako zabavne letne hodinky co je ucel na ktory som ich bral. Kazdopadne SMP v ciernej mas k polarkam do komba uplne super? ja to mam tiez tak trochu podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Tak uz aj ja sa vytesujem z vlniek. Vobec som ich nechcel a uz si ani neviem spomenut ze preco...8C7DFF3C-9403-4AA9-990F-64701B0750C3.jpegCD37CC81-0744-44D9-89E8-D4BA05D006AE.jpeg3A651E01-5B1B-437A-B5E7-AC1E3855FADE.jpegTohle je proste magie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Zase AT a tentokrát i s Jezevcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Zase AT a tentokrát i s Jezevcem Roztomilej hafík a pěkný AT :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Dík a Jezevcovi pochvalu vyřídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Bondovky ve Vltavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 I dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 BROAD ARROW ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Vlnky jsou vhodné i do mrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 taky bondovky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se