shewcza Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Je pravda, že díky průhledu dost "zbachratěly". Na druhou stranu tady je opravdu na co koukat!
misso Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bebe22 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 První Omegy... Po týdnu nošení jim nemám co vytknout. Naprosto TOP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Pravda Omega je top! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Smpc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Kid_A
beeman Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 posledni :-D a ty? ;-) Haha, kolikatery to uz mas?:-)
brownwld Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Aktualni Omegy co jsou doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Aktualni Omegy co jsou doma Nebudou ty modrý Bondovky na výměnu za černý? Ty se tam vyloženě nehodí
brownwld Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Nebudou ty modrý Bondovky na výměnu za černý? Ty se tam vyloženě nehodí Modry bondovky i AT jsou nafurt Sent from my iPhone using Tapatalk
pciza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Škoda, ale musel jsem to zkusit.Jsou suprový.
Radik Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 I mne to nedalo, abych se aspon nezeptal
Kid_A Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Modry bondovky i AT jsou nafurt Sent from my iPhone using Tapatalk
pciza Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivo_S Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Mně se zase líbí ty Tvé quartzky, když budeš upgradovat na co-axial, ozvi se
pciza Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Dík. To mi vlastně připomíná že bych mohlna ty " větší brášky" zkusit do inzerce hodit poptávku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se