Vladino125 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ja vie čo je buznatah - ale zas neviem na 100% prečo to tak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Buznatah - protoze tak teple pusobi. Je treba vzit v potaz, ze byl designovan zacatkem 90.let a to je doba mokasin s trasnemi, bilych ponozek, bilych rolaku a fialovych hedvabnych sak a bundicek. Ale mozna se ta moda ted po 20 letech vraci a teply to ted nikomu zas neprijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ja dneska Orliky na machonatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Být toho mam spousty, taham nejradši AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Kolega půjčil na vyfocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ty mají koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 To logo mi připadá zbytečně velký a usekla devítka taky není moc povedená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ta ich jednoduchost ma rajcuje Ja dneska Orliky na machonatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Pre-Seamaster oversized caramel patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 . sakra, mozna se pletu, ale myslim, ze ten mesh jsem jim vybiral ja:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tak konečně mám Bondovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Jojo, smp je klasa:)) Upraveno 7. února 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tak konečně mám Bondovky! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tak konečně mám Bondovky! Parádní - kdybys náhodou časem chtěl černý, dej vědět. Hned bych vyměnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Ja dneska Orliky na machonatu. Stylovka! Tech tu na foru taky zrovna moc nebude Tak konečně mám Bondovky!Gratulace! Jojo, smp je klasa:))Hodne povedena fotka, Kide, pekny to mas.. Dneska jsem ze Speedu udelal oblekovky.. Upraveno 7. února 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Stale tieto Krasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Skoro jsem chtěl napsat, jestli už to není nuda. Ale není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Skoro jsem chtěl napsat, jestli už to není nuda. Ale není DSCN3182.JPGNuda to určitě není! Já jedny postarší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se