pciza Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nějak je zanedbávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ja nosím pravidelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Na dnešek Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 (upraveno) po dvou letech konecne SMPc, ktere jsem tak moc chtel. uz k nim mam objednany 2 nato (bond, cerno-cerveny), rejnoka, elastic single strapy, pak nahodim fotky Upraveno 18. února 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Pandy na jednom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaKr Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 po dvou letech konecne SMPc, ktere jsem tak moc chtel. uz k nim mam objednany 2 nato (bond, cerno-cerveny), rejnoka, elastic single strapy, pak nahodim fotkyTo nevypadá zas tak blbě. Koupil jsem stejnou kůži, ale nikdy ji nenahodil. Musím taky zkusit. Těším se na další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 (upraveno) Sakra, tady jsou vsechno hrozne pekny vomegy... Upraveno 18. února 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Dnešní kancldiving. 42mm PO mě fakt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 To nevypadá zas tak blbě. Koupil jsem stejnou kůži, ale nikdy ji nenahodil. Musím taky zkusit.Těším se na další fotky. nahod fotku jakou kuzi mas. me taky prekvapilo ze tento odstin k te cerne sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 (upraveno) Globemaster Upraveno 19. února 2020 uživatelem tomato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Globemaster Sakra, ty se mi překvapivě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Opat ma vyrajcovali - parada, vzdy sa potesim, ked sa tu s nimi zjavis.... Globemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 A este jedna pripomienka : ta kosela mi k nim vobes nejde Globemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 (upraveno) tak hlavne Globemastery byli prvni co meli master chronometr "8 tests over 10 days, to ensure superior precision and magnetic resistance"Swiss Federal Institute of Metrology (METAS) with criteria of 0/+5 seconds per day. Upraveno 19. února 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Jsem tu čerstvý :-), ok, košile je otázka vkusu každého. Co bys k nim vzal ty? Opat ma vyrajcovali - parada, vzdy sa potesim, ked sa tu s nimi zjavis.... A este jedna pripomienka : ta kosela mi k nim vobes nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Stále super, aj keď sem tam má chronochoroba prepadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaKr Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 nahod fotku jakou kuzi mas. me taky prekvapilo ze tento odstin k te cerne sedi. Jako zas tak blbý to není, ale vůbec mi to nesedí na ruce. Obecně ale k lesklé lunete kůže nejde. Taky bych rád pořád vyměnoval, ale na to jsou určitě lepší moony. Těm sedne všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaKr Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Takže jsem tam rychle nahodil osvědčenou klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Planet Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Jako zas tak blbý to není, ale vůbec mi to nesedí na ruce.Obecně ale k lesklé lunete kůže nejde.Taky bych rád pořád vyměnoval, ale na to jsou určitě lepší moony. Těm sedne všechno. me to prijde dobry, ten muj hoorven je mozna vic leskly proto to k nim jde vic, ale ta tvoje taky dobrajako fakt k moonum jde snad 99 % vsech ruznych remenu. ty hodinky jsou na tohle bozi Takže jsem tam rychle nahodil osvědčenou klasiku. jj krasny nato, to je ideal.. ja mam jeste objednanyho rejnoka tak se tesim :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se