DayDate Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Zdravím, nikterak zvláštní model, ale číselník je úžasný - dělá velkou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Stale na gume a spokojenost.. Dokonce si rikam, jestli nedokoupit modrou variantu.. Vsem klidny patek 13-teho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Snad tim černým pátkem třináctého prolítnem Speedy rychlostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 GlobemasterVypadají opravdu moc hezky. Můžu se zeptat jestli jsi zvažoval i jiný výběr (třeba Rolex, JLC) a jaký byl důvod jít do Globemasterů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Snad tim černým pátkem třináctého prolítnem Speedy rychlostí Se to tak nabizi... Jinak nechces je zkusit hodit na kuzi..? Neco ve vintage stylu, racing, pripadne bombirovany remen, ty se mi posledni dobou libi vubec nejvice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Nám něco na oživení v plánu, ale více mě chybí klasický Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak sem zas něco nasypu - ať je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Taky mam blue Monday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Někdy si říkám, že bych vystačil jenom s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Někdy si říkám, že bych vystačil jenom s nima. To je ale blbost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Z dnesniho krizoveho nakupu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Z dnesniho krizoveho nakupu.. super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Axel: Parádní foto, odkud máš ten tropic? Sice si je oficiálně nadělím až v srpnu, ale občas je provětrám...dělají kolem +3 sec/den, jsem spokojený...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Axel: Parádní foto, odkud máš ten tropic? Sice si je oficiálně nadělím až v srpnu, ale občas je provětrám...dělají kolem +3 sec/den, jsem spokojený...:-).moony.jpg....perfektní speedy, fakt mají něco do sebe :)Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 ....perfektní speedy, fakt mají něco do sebe :)SuperDíky. Před pár lety jsem si říkal, co na nich všichni vidí, ale když jsem si je v říjnu dal poprvé na ruku a v prosinci koupil, došlo mi to :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 planety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se