knihomol Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Obrovská radost, jsou úžasný...Jsou krasne. Jsou cerne? Nemas problemy s citelnosti cifru? Premyslel jsi i o jinych modelech? (Moony, Globemaster)jestli jo, co rozhodlo?
MartinD Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Ano, jedná se o variantu s černým ciferníkem. Čitelnost výborná, cifr, ručky a indexy se krásně lesknou a přes AR vrstvu nahoře a dole to vypadá, jako by tam vůbec nebylo sklíčko, paráda Šel jsem přímo po tomto modelu, protože jsem chtěl potápky a líbí se mi "leštěnky". Moony mě moc nelákají a ani žádný oblekovky. Trochu jsem pokukoval po PO, ale výška hodinek už mi přišla moc (stejně tak cena ). Vybral jsem si dobře...
knihomol Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Ja po nich pokukuju. Ale libi se mi i moony a bile globemastery
knihomol Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Mam male zapesti, tak nevim. Jsou dost velke s tou lunetou. Od Omegy bych asi potreboval troje hodinky. Bondovky pod vodu, moony do kosmu a na sous Globemastery Upraveno 26. března 2020 uživatelem knihomol
Axel Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Obrovská radost, jsou úžasný... Gratulace! Kouzlo kalibru 863..
MartinD Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 (upraveno) No to je jiná podívaná, uznávám. Novy SMP mi přijdou zbytečně moc "zakapotovaný" pod průhledem, škoda. A převlékl jsem na gumu... váhový úbytek obrovský Upraveno 28. března 2020 uživatelem MartinD
Radik Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Jestli mně na těch novejch Omegách něco vadí, tak snad jedině průhled na strojek. Oželel bych ho. Naopak klasický dýnko s koníkem by mi tam sedělo mnohem víc. Já stále PO, mohutnější bratříčky SMP Poslední dobou střídám prakticky jen tuhle dvojku. Skoro si říkám, že jsem se na nich ustálil a mohl bych to tu s klidem zavřít. Ale ne, jak sem pořád lezu, tak mě pořad vadí o nos další a další.
Axel Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Dýnko s koníkem bylo famózní, tam si s tím u Omegy hodně vyhráli.. Vůbec by to nebyl špatněj nápad, kdyby zákazník měl možnost volby a mohl si vybrat mezi plným dýnkem a průhledem (případně si plné dýnko dokoupit). Btw na te gumě jim to sluší, ten tah je pro mě trošku slabina.. Uvítal bych nějaké decentní zúžení v podobě alespoň 2mm Dnešní z měření nátahu se SOGem (52h15m)
Radik Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Odesláno 29. března 2020 Už už jsem si říkal, že když mám kvrdlat s časem, tak vezmu zase vlnky, ale ne - PO vydržely
rekib1 Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Odesláno 30. března 2020 Watchco.... jsou super, ta jednoduchost u Omegy je fakt parádní
Borra Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Odesláno 30. března 2020 .... jsou super, ta jednoduchost u Omegy je fakt parádní Souhlas, moc hezký hodinky.
Borra Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Odesláno 30. března 2020 WatchcoNemůžu se na ně vynadívat, jak jsou staré?
Axel Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Odesláno 31. března 2020 vlnky:-) Nový? Jestli jo, gratulace! AT Ty toho máš plnou skříň, ne? Kolik máš doma těch kukaček? Už zas DSCN3541.JPG No pěknou reklamu jim děláš! Furt..
pciza Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Odesláno 31. března 2020 No neúspěšně se snažím nepřekročit 20 kousků.Dneska s Bondovkama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se