Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obrovská radost, jsou úžasný...

Jsou krasne. Jsou cerne? Nemas problemy s citelnosti cifru? Premyslel jsi i o jinych modelech? (Moony, Globemaster)jestli jo, co rozhodlo?

• Odpovědi 10,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, jedná se o variantu s černým ciferníkem. Čitelnost výborná, cifr, ručky a indexy se krásně lesknou a přes AR vrstvu nahoře a dole to vypadá, jako by tam vůbec nebylo sklíčko, paráda :)

Šel jsem přímo po tomto modelu, protože jsem chtěl potápky a líbí se mi "leštěnky". Moony mě moc nelákají a ani žádný oblekovky. Trochu jsem pokukoval po PO, ale výška hodinek už mi přišla moc (stejně tak cena :D). Vybral jsem si dobře...

Odesláno (upraveno)

Mam male zapesti, tak nevim. Jsou dost velke s tou lunetou. Od Omegy bych asi potreboval troje hodinky. Bondovky pod vodu, moony do kosmu a na sous Globemastery

Upraveno uživatelem knihomol
Odesláno (upraveno)

No to je jiná podívaná, uznávám. Novy SMP mi přijdou zbytečně moc "zakapotovaný" pod průhledem, škoda.

A převlékl jsem na gumu... váhový úbytek obrovský

post-38829-0-92605700-1585385908_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinD
Odesláno

Jestli mně na těch novejch Omegách něco vadí, tak snad jedině průhled na strojek. Oželel bych ho. Naopak klasický dýnko s koníkem by mi tam sedělo mnohem víc. Já stále PO, mohutnější bratříčky SMP :) Poslední dobou střídám prakticky jen tuhle dvojku. Skoro si říkám, že jsem se na nich ustálil a mohl bych to tu s klidem zavřít. Ale ne, jak sem pořád lezu, tak mě pořad vadí o nos další a další.

post-14317-0-12582200-1585388235_thumb.jpg

Odesláno

Dýnko s koníkem bylo famózní, tam si s tím u Omegy hodně vyhráli.. :) Vůbec by to nebyl špatněj nápad, kdyby zákazník měl možnost volby a mohl si vybrat mezi plným dýnkem a průhledem (případně si plné dýnko dokoupit). 

Btw na te gumě jim to sluší, ten tah je pro mě trošku slabina.. Uvítal bych nějaké decentní zúžení v podobě alespoň 2mm  :whistling:

Dnešní z měření nátahu se SOGem (52h15m) 

Apollo_XI_Omega.jpg?ver=0

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...